Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Personeelsuitje Den Haag

Op zoek naar een bijzonder personeelsuitje Den Haag of omgeving waarmee u echt indruk gaat maken? Een activiteit die meerdere aangename momenten bij elkaar telt en daardoor blijft verrassen? Kiezen voor Theater op het Water biedt precies dat en nog veel meer. Vele mensen kiezen voor een bezoek aan ons theater met vrienden en familie of juist met collega’s en zakelijke relaties.

Over Theater op het Water

Onze naam geeft het al weg, wij zijn letterlijk een theater op het water. Op onze boot worden met regelmaat dinnershows georganiseerd waarbij wij optreden en koken en u eet en uw ogen uitkijkt. Wij hebben voor deze combinatie gekozen om u een écht uniek personeelsfeest in de omgeving van Den Haag aan te kunnen bieden.

Kiezen voor Theater op het Water

Er zijn meerdere redenen waarom vele mensen u voorgingen en kozen voor Theater op het Water. Hierboven las u al dat wij diner en entertainment combineren, dat is de eerste reden. U kiest ook voor ons, omdat:

 • Wij entertainment op een geheel andere manier aanbieden
 • Tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding en
 • Diverse dinnershow spelen op een regelmatige basis
 • Waarbij wij u graag en op een leuke manier verwelkomen

Direct reserveren

Bent u nieuwsgierig geraakt naar de mogelijkheden die Theater op het Water biedt voor uw personeelsfeest in de omgeving van Hofstad Den Haag? Maak gebruik van het keuzemenu op deze website om meer te lezen en leren. Ook direct reserveren doet u op deze website. Heeft u een vraag of opmerking over ons theater als uw personeelsuitje in Den Haag? Neem dan contact met ons op.

Zie ook: Bedrijfsuitje Schiedam, Dinnershow Schiedam, Bedrijfsfeest Rotterdam en Bedrijfsuitje op het water

Bedrijfsuitje Den Haag

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Mooi gastenboek en website succes Youtube Danny van strien www.dannyvanstrien.jimdo.com
Danny van Strien

Nieuws

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Dé  bingo avond aan boord van partyschip De Ameland.  Heerlijk varen door de havens, langs de skyline van Rotterdam, geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor de rondvaart en deze wordt gecombineerd met een leuke Glamour bingoshow! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven aan boord van Partyschip De Ameland.   

Bestel uw kaarten nu hier

  Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal 7 bingo rondes presenteren en zingen waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus uit gaan. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee! Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus.  

Tickets voor de vaart te koop voor: € 29,50 per persoon. Tickets bestellen

 

Data 2016/2017:

Rondvaart avond inclusief: 

 • Ontvangst met een glas prosecco
 • 7 bingoshow rondes met 7 bingoshow kaarten
 • Rondgang met snacks
 • Entertainment van Johnny Valentino
 • Spetterende rondvaart door Rotterdam
 • Luxe te winnen kado's
 • Leuke Standjes met "dames artikelen" in  een aparte zaal op het schip.

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur Vertrek: 20:00 uur Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven, Rotterdam (tegen over de Euromast). Inschepen bij de blauw/gele waternetsteiger naast de Chineseboot.

Bestel uw kaarten nu hier

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Bingoshow valt onder het entertainment.

september 28, 2017 7:00 pm

Alle berichten