Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0187-642090

FAQ

“De meest gestelde vragen”

 

Wanneer vindt Theater op het water plaats?

Er zijn verschillende data beschikbaar. Klik hier voor alle showdata

Hoe laat begint de show?

Vanaf 19:30 bent u van harte welkom aan boord van Partyschip De Ameland. Om 20:00 uur zal De Ameland zijn deuren sluiten en gaan de trossen los.

Hoeveel kost een kaartje voor Theater op het water?

Tickets voor Theater op het water zijn al verkrijgbaar vanaf €74,50 inclusief buffet, live entertainment, rondvaart door de Rotterdamse havens en het zwak alcoholisch drankenarrangement. Klik hier voor ticketprijzen.

Wat houdt het drankenarrangement van Theater op het water in?

Met de drankenarrangementen van Theater op het water kunt u de gehele avond onbeperkt drankjes nuttigen. De drankenarrangementen zijn vanaf €20,00 per persoon. Klik hier voor meer informatie over de verschillende drankenarrangementen.

Tot wanneer kan ik tickets voor Theater op het water bestellen?

Via de website kunt u tot 3 dagen voor afvaart uw tickets reserveren. Klik hier om uw tickets te bestellen.

Waar vindt Theater op het water plaats?

Theater op het water vind plaats op Partyschip De Ameland in de Parkhaven te Rotterdam. Klik hier voor de routebeschrijving.

Zijn er vip arrangementen verkrijgbaar voor Theater op het water?

Het VIP arrangement is verkrijgbaar bij een extra besteding van €7,50 per persoon. Dit arrangement is inclusief:

  • Overheerlijk welkoms drankje
  • Luxe hapjes op het topdek
  • Half uur eerder aan boord
  • Beste tafels van het schip

Het VIP arrangement gaat door bij 20 personen tot maximaal 80 personen.

Komen er nog extra kosten bij de toegangsprijzen?

De toegangstickets zijn exclusief boekingskosten/reserveringenkosten/verzendkosten.

Ik wil met een groep naar Theater op het water, hoe kan ik reserveren?

Voor groepen vanaf 10 personen kunt u contact opnemen via 0900 – 2353337 of via info@theaterophetwater.nl.

Ik heb mijn bevestiging/tickets nog niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Als u geen bevestiging heeft ontvangen, verzoeken wij u contact op te nemen met een van onze medewerkers via 0900 – 2353337 of via info@theaterophetwater.nl.

Hoe kan ik mijn klantgegevens wijzigen?

Als u uw klantgegevens wilt wijzigen, kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers via 0900 – 2353337 of via info@theaterophetwater.nl.

Tijdens Theater op het water hebben wij wat te vieren; verjaardag/jubileum? Kunt u daar extra aandacht aan besteden?

Onze artiesten van de shows zetten met alle plezier een of meerdere gasten uit uw gezelschap in het zonnetje op een bijzonder originele wijze. U kunt dit als extra opmerking doorgeven bij het reserveren van uw tickets.

Hoe kan ik mijn dieetwensen doorgeven?

Voor het doorgeven van uw dieetwens kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via 0900 – 2353337 of via info@theaterophetwater.nl. Wij verzoeken u vriendelijk om dit minimaal 5 dagen vóór showdatum aan ons door te geven.

Is er een dresscode?

De dresscode is feestelijk.

Mag ik fotograferen tijdens de show?

Fotograferen tijdens de show is toegestaan. Wij zouden het ook erg leuk vinden als u deze publiceert op onze facebook pagina www.facebook.nl/TOHWshows. Ongepaste foto’s zullen door ons verwijderd worden.

Mag ik roken tijdens de show?

Onze Theater shows zijn interactief. Tijdens de show heeft u dus de mogelijkheid om op het topdek te roken.

Waarom op De Ameland?

De Ameland is het grootste varende theater van Nederland. De Ameland heeft een unieke theater zaal met een zeldzame binnenhoogte van 5 meter. De combinatie van de havencruise, het geweldige live entertainment en heerlijke eten maakt uw avond uit compleet!

Is De Ameland gemakkelijk bereikbaar?

De Ameland is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. We beschikken over ruime parkeergelegenheid (na 18:00 uur gratis). Een routebeschrijving en informatie over het parkeren vindt u hier.

Hoeveel andere gasten zijn er tijdens de show aanwezig?

Afhankelijk van de show zullen er gemiddeld 200 gasten aanwezig zijn.

Kunnen er ook andere gasten aan tafel worden geplaatst?

Bij groepen tot .. personen is het mogelijk dat u tijdens de show een tafel deelt met andere gasten. Mocht u geen tafel willen delen met andere gasten dan kunt u het VIP arrangement reserveren waarbij u verzekerd bent van een privé tafel met uw gezelschap.

Kan ik een bepaalde tafel reserveren?

Het is helaas niet mogelijk om een tafel te reserveren. Uiteraard kunt u uw voorkeur kenbaar maken bij de reservering. Wij proberen rekening te houden met uw voorkeur.

Als ik te laat kom, mag ik dan nog naar binnen?

U bent vanaf half 8 van harte welkom aan boord van De Ameland. Om 8 uur zal De Ameland vertrekken. Hierna heeft u geen mogelijkheid meer om op te stappen.

Ik ben mindervalide, kan ik dan toch naar Theater op het water komen?

Uiteraard is het mogelijk om als mindervalide naar Theater op het water te komen. Graag vernemen wij dit voorafgaande aan de vaart van u zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Houdt u er wel rekening mee dat het schip meerdere verdiepingen heeft. Deze zijn enkel per trap bereikbaar.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van Theater op het water?

U kunt zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief zodat wij u op de hoogte kunnen houden van laatste nieuws.

Mijn vraag staat niet in deze lijst met veelgestelde vragen, wat nu?

U kunt contact opnemen via het contactformulier op onze website. Daar kunt u ook aangeven indien u op de hoogte wenst te blijven van Theater op het water. Tevens kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze collega’s via via 0900 – 2353337 of een mail sturen naar info@theaterophetwater.nl.

Hoe werken de drankenarrangementen precies?

Gezien het aantal gasten (tot 230) en de aard van de show is het aan boord niet mogelijk om per consumptie af te rekenen. Voor het verkrijgen van drankjes kunt u kiezen uit één van de drankenarrangementen. De drankenarrangementen zijn per persoon en te bestellen per hele tafel/reservering.

Waar kan ik het beste parkeren als ik De Ameland bezoek?

Op de kade kunt u heel makkelijk parkeren. Daarnaast is er in de omgeving voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Na 18:00 uur is parkeren hier gratis. Wij raden aan 15 min uit te trekken voor het parkeren van uw auto dit i.v.m. eventuele drukte.

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek