Exclusieve dinnershow

Een exclusieve avond vol muziek en theater!
Exclusief voor uw gezelschap
Voor elk budget
Partyschip De Ameland, Rotterdam

Exclusieve standaard shows boekbaar voor uw evenement, maar ook Show avonden op maat.

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje waar u en uw collega’s nog lang over na zullen praten? Wij bieden u een unieke exclusieve avond uit, zodat u onze partyboot helemaal voor uzelf heeft!  Boek een van onze exclusieve spectaculaire dinershows en geniet van een avondvullend programma met heerlijk eten en drinken, een havenrondvaart en top entertainment. Naast een exclusieve dinnershow op ons partyschip, bieden we ook een exclusieve dinnershow op eigen locatie aan. 

 

Partyschip de Ameland

Vanaf 50 tot 750 personen

U kunt voor uw gezelschap het schip met het diverse entertainment exclusief afhuren. 

Het partyschip exclusief afhuren voor een dinnershow kan vanaf 50 tot 750 personen. De reguliere dinnershow opstelling is van 50 tot 250 personen afhankelijk van de show. De opstelling op alle dekken is tot maximaal 500 pers. Uw gasten zullen in dit geval geen vaste zitplaatsen hebben. Het entertainment zal over het gehele schip verspreid worden.

De avond is geheel in te vullen naar uw wensen. Wij kunnen het entertainment aanpassen, extra entertainment inzetten of themafeesten verzorgen waarbij wij het culinair aanpassen op het thema.

Buiten de afmeerplaats Rotterdam kunnen wij natuurlijk ook uw kant op komen! Zo heeft De Ameland verschillende feesten verzorgt in onder andere Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Antwerpen, Almere etc.

Op maat gemaakt

Een bijzondere avond uit met het schip voor uzelf!

Kosten indicatie exclusieve standaard show = Reguliere ticketprijs x 170 gasten

Kosten opbouw exclusieve show op maat =  Scheepshuur + Entertainment groep + licht en geluid met technicus + culinaire invulling + consumpties en Service & bediening ondersteuning

Nieuwe inschrijfavonden openen wij vanaf ca 85 gasten.

Neem contact op met een van onze enthousiaste medewerkers via 0900 – 2353337 of via info@partyservice.nl. Zij stellen samen met u een avond samen om nooit meer te vergeten!

Een bijzondere avond uit met het schip voor uzelf!