Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Dinnershow Schiedam

Bent u op zoek naar een unieke belevenis voor uw volgende bedrijfsuitje, familiereünie of een andere belevenis? Wat de aanleiding ook is, onze dinnershow in de omgeving van Schiedam biedt u een bijzondere avond uit.

Theater op het Water

Theater op het Water is een enthousiast en ervaren theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld in het eigen varend theater, daar komt ook onze naam vandaan. Niet alleen zijn wij een theatergezelschap, wij zijn ook culinair onderlegd en ervaren zeelui. Deze bijzondere drie-eenheid zorgt voor een unieke belevenis bij al onze gasten.

Dinnershows

Bij onze dinnershows kunt u genieten van een unieke belevenis: niet alleen krijgt u een prachtige show voorgeschoteld, ook doen onze chef-koks hun uiterste best om u een culinair festival voor te schotelen. Wij bieden u dan ook een varend theater met mogelijkheid tot diner. Voor gezelschappen vanaf 100 personen is het mogelijk om de invulling zelf te kiezen.

Wij bieden diverse soorten shows aan, ieder met een geheel eigen programma en sfeer. De volgende vier shows zijn rasechte Theater op het Water-klassiekers:

Online zitplaatsen reserveren

Wilt u zelf genieten van onze unieke dinnershow nabij het prachtige Schiedam? Kies in dat geval voor online zitplaatsen reserveren op ons schip en zo bent u binnen de kortste keren welkom aan boord voor een avond vol zang, dans en vermaak met een hapje en drankje! Vragen of opmerkingen? Neem daarvoor contact met onze medewerkers op.

Zie ook: Bedrijfsuitje Den Haag, Dinnershow Leiden, Bedrijfsfeest Schiedam, Bedrijfsuitje op het water

Theaterophetwater

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Dé  bingo avond aan boord van partyschip De Ameland.  Heerlijk varen door de havens, langs de skyline van Rotterdam, geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor de rondvaart en deze wordt gecombineerd met een leuke Glamour bingoshow! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven aan boord van Partyschip De Ameland.   

Bestel uw kaarten nu hier

  Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal 7 bingo rondes presenteren en zingen waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus uit gaan. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee! Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus.  

Tickets voor de vaart te koop voor: € 29,50 per persoon. Tickets bestellen

 

Data 2016/2017:

Rondvaart avond inclusief: 

  • Ontvangst met een glas prosecco
  • 7 bingoshow rondes met 7 bingoshow kaarten
  • Rondgang met snacks
  • Entertainment van Johnny Valentino
  • Spetterende rondvaart door Rotterdam
  • Luxe te winnen kado's
  • Leuke Standjes met "dames artikelen" in  een aparte zaal op het schip.

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur Vertrek: 20:00 uur Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven, Rotterdam (tegen over de Euromast). Inschepen bij de blauw/gele waternetsteiger naast de Chineseboot.

Bestel uw kaarten nu hier

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Bingoshow valt onder het entertainment.

september 28, 2017 7:00 pm

Alle berichten