Dinnershow Schiedam

Bent u op zoek naar een unieke belevenis voor uw volgende bedrijfsuitje, familiereünie of een andere belevenis? Wat de aanleiding ook is, onze dinnershow in de omgeving van Schiedam biedt u een bijzondere avond uit.

Theater op het Water

Theater op het Water is een enthousiast en ervaren theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld in het eigen varend theater, daar komt ook onze naam vandaan. Niet alleen zijn wij een theatergezelschap, wij zijn ook culinair onderlegd en ervaren zeelui. Deze bijzondere drie-eenheid zorgt voor een unieke belevenis bij al onze gasten.

Dinnershows

Bij onze dinnershows kunt u genieten van een unieke belevenis: niet alleen krijgt u een prachtige show voorgeschoteld, ook doen onze chef-koks hun uiterste best om u een culinair festival voor te schotelen. Wij bieden u dan ook een varend theater met mogelijkheid tot diner. Voor gezelschappen vanaf 100 personen is het mogelijk om de invulling zelf te kiezen.

Wij bieden diverse soorten shows aan, ieder met een geheel eigen programma en sfeer.

Online zitplaatsen reserveren

Wilt u zelf genieten van onze unieke dinnershow nabij het prachtige Schiedam? Kies in dat geval voor online zitplaatsen reserveren op ons schip en zo bent u binnen de kortste keren welkom aan boord voor een avond vol zang, dans en vermaak met een hapje en drankje! Vragen of opmerkingen? Neem daarvoor contact met onze medewerkers op.

Zie ook: Bedrijfsuitje Den Haag, Dinnershow Leiden, Bedrijfsfeest Schiedam, Bedrijfsuitje op het water