Bedrijfsuitje op het water

Bent u op zoek naar een origineel en leuk bedrijfsuitje op het water dat het jaarlijkse avondje bowlen of steengrillen doet vergeten? Kies dan voor een dinnershow van Theater op het Water, inclusief diner op een heus partyschip. Wij staan voor u klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen.

Soorten shows

Wij bieden vier diverse soorten shows aan, ieder met een eigen verhaal dat onze gasten op een andere manier aanspreekt. Wij bieden de volgende vier shows aan, die allen geschikt zijn voor bedrijfsuitje.

Meer over onze vier shows, leest u hier.

Volledige belevenis ondergaan

Theater op het Water is een enthousiast en ervaren theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld in ons eigen varend theater. De combinatie van theater en diner op een schip, is een bijzondere avond uit en geeft onze gasten de mogelijkheid achterover te leunen en deze belevenis volledig te ondergaan.

Reservering maken

Wilt u samen met uw collega’s voor een memorabel bedrijfsuitje op het water kiezen? Dan zijn de shows van Theater op het Water de invulling van het uitje waar u naar zoekt! U kunt kiezen voor het reserveren van een aantal stoelen tijdens één van onze vaste shows of zelf de invulling kiezen bij groepen vanaf 100 personen. Heeft u een vraag of opmerking voor u een reservering plaatst? Neem dan contact met ons op.

Zie ook: Bedrijfsuitje Schiedam, Dinnershow Schiedam, Bedrijfsfeest Rotterdam