Rondvaart Rotterdam

Rondvaart Rotterdam en omgeving; beleef een unieke ervaring op het water!

Bent u op zoek naar een rondvaart in de omgeving Rotterdam? Vaar gezellig mee tijdens onze rondvaarten of boek een van onze arrangementen. De rondvaarten starten in Rotterdam, Spijkenisse, Hoek van Holland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Dordrecht. Hierbij zijn er verschillende routes die worden gevaren door de diverse boten. Voor ieder wat wils!

Een rondvaart is de perfecte manier om de Rotterdamse haven vanuit een uniek perspectief te zien. Rotterdam is immers het mooist vanaf het water. Tijdens de rondvaart Rotterdam kan je genieten van de omgeving en van een heerlijke lunch, diner, buffet of zelfs een dinnershow. Ontdek ook de grootste haven van Europa tijdens de rondvaart in de Rotterdamse haven.

Soort rondvaart Rotterdam

Wij bieden diverse rondvaarten aan in de haven van Rotterdam. Onze rondvaarten zijn er voor iedereen. Er zijn arrangementen voor schoolreisjes, senioren, uitstapjes met vrienden en/of familie, bedrijfsuitjes, bruiloften en nog veel meer! Door de diversiteit van onze boten, biedt elk schip andere mogelijkheden. De verschillende arrangementen geven u de kans om de leukste hoogtepunten van Rotterdam te combineren!

Een rondvaart in Rotterdam kan variëren van een historische vaarroute door de oude stadshavens van Rotterdam met een sloep tot een romantische Moonlight Cruise of spectaculair themafeest. U kunt zo lang genieten van een rondvaart als u wilt. Geniet van een ca. 1 uur durende rondvaart op de Maas tot een complete dagtocht op het water. Bij de rondvaart Rotterdam zijn ook persoonlijke gidsen aanwezig. Deze zullen veel vertellen over de bezienswaardigheden waar de boot langs vaart.
Groepen hebben de mogelijkheid om een boot te charteren voor een dag-, middag- of avondprogramma zoals bij een lunch-, diner- of Moonlight-cruise.

Schepen rondvaart Rotterdam

Er zijn meerdere rondvaartschepen met een grote diversiteit aan capaciteit, zoals:
Partyschip de Ameland heeft een capaciteit van 800 gasten en een theater aan boord
Partyschip de Brandaris kan tot 160 gasten kwijt, heeft een sfeervolle uitstraling en is uitgerust met een buffet lift.
Partyschip de Marlina heeft een capaciteit van 500 gasten en is uitgerust met twee buffet liften.

Informatie rondvaart Rotterdam

Meer informatie over de schepen van de rondvaart Rotterdam is te vinden op de desbetreffende websites. Mocht u de informatie waar u naar op zoek bent niet kunnen vinden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor grote groepen of een programma wilt samenstellen, dan kunnen wij u hierbij helpen. Onze enthousiaste medewerkers zullen u graag aan boord verwelkomen.