Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0187-642090

Bedrijfsfeest in Rotterdam gezocht?

Heeft u genoeg van de bedrijfsuitjes, verjaardagen op de bowlingbaan of barbecue met de buurt die wel gezellig zijn, maar waar u vooraf al weet wat er gaat gebeuren? Kies dan voor een origineel bedrijfsfeest, verjaardag of jubileum in of nabij Rotterdam en geniet van de unieke beleving die Theater op het Water u geeft.

Over Theater op het Water

Theater op het Water is een theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld in het eigen theater, gebouwd op een heuse boot. Een bijzondere locatie die ons de mogelijkheid biedt om onze gasten een echt bijzondere belevenis te geven en onze theaterstukken op een unieke wijze te spelen spelen. Alles wordt voor u geregeld, het diner maakt deel uit van de totale ervaring. Het enige dat u hoeft te doen is achterover zitten en ontspannen.

De dinnershows

Bij onze dinnershows gaat u naar huis met een unieke belevenis in uw achterzak. Een belevenis die bestaat uit drie aspecten: een leuke voorstelling die op een boot wordt gespeeld en waarbij u een heerlijk diner krijgt geserveerd. Wij bieden diverse soorten shows aan, ieder met een geheel eigen toon en charme. Zo bieden wij de volgende vier dinnershows aan:

Voor gezelschappen vanaf 100 personen is het zelf mogelijk om de invulling van uw bezoek samen met ons uit te zetten.

Zelf meevaren en mee lachen?

Wilt u binnenkort zelf met ons meevaren en mee lachen tijdens uw bedrijfsfeest in of nabij Rotterdam? Op onze website kunt u een offerte op maat aanvragen via ons offerte formulier, daar kunt u ons op de hoogte brengen van uw wensen en dan nemen wij spoedig contact met u op.
Heeft u een vraag of een opmerking dan kunt u contact met ons opnemen via het contactcontact formulier, of ons bellen op 0900 – 2353337. Met de knop “Bestel hier uw kaarten” bovenaan deze pagina kunt u direct kaarten bestellen voor één van onze dinnnershows. Hopelijk tot snel!

Bedrijfsfeest Rotterdam [contact-form-7 id="3809" title="Landingspagina"]

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek