Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Personeelsuitje Rotterdam

Bent u op zoek naar een uniek personeelsuitje Rotterdam waarmee u uw collega’s en medewerkers omverblaast? Kijk dan verder dan het bekende avondje bowlen en steengrillen, Oud-Hollandsche Spelen of wandelen in de natuur en picknicken als afsluiting. Theater op het Water biedt u iets veel indrukwekkenders dan dat, namelijk een combinatie van theater, varen en dineren.

Over ons

Zoals onze naam al verklapt, zijn wij een varend theater. Op onze showboot voeren wij diverse toneelstukken voor u uit, compleet met band en al. U geniet ondertussen niet alleen van onze show, maar ook van een heerlijk diner dat u door onze professionele chefs wordt voorgeschoteld.

Kiezen voor Theater op het Water

Er zijn meerdere redenen waarom u kiest voor één van de cruises die Theater op het Water u biedt. Hierboven las u al dat wij diner en entertainment combineren, maar u kiest ook voor ons als uw personeelsfeest Rotterdam, omdat:

  • Wij getrainde artiesten in huis hebben
  • Een goede prijs bieden en
  • Meerdere dinnershows

Al met al kiest u voor Theater op het Water, omdat wij u een complete ervaring geven.

Direct online boeken

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die Theater op het Water biedt voor uw volgende personeelsfeest in Rotterdam? Blijf dan op deze website en maak van het keuzemenu gebruik om meer over onze shows te lezen. Ook kunt u direct online boeken. Zo weet u zeker dat u verzekerd bent van een uniek personeelsuitje in Rotterdam.

Zie ook: Bedrijfsuitje Schiedam, Dinnershow Schiedam, Bedrijfsfeest Rotterdam en Bedrijfsuitje op het water

Bedrijfsuitje Den Haag

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Dé  bingo avond aan boord van partyschip De Ameland.  Heerlijk varen door de havens, langs de skyline van Rotterdam, geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor de rondvaart en deze wordt gecombineerd met een leuke Glamour bingoshow! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven aan boord van Partyschip De Ameland.   

Bestel uw kaarten nu hier

  Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal 7 bingo rondes presenteren en zingen waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus uit gaan. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee! Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus.  

Tickets voor de vaart te koop voor: € 29,50 per persoon. Tickets bestellen

 

Data 2016/2017:

Rondvaart avond inclusief: 

  • Ontvangst met een glas prosecco
  • 7 bingoshow rondes met 7 bingoshow kaarten
  • Rondgang met snacks
  • Entertainment van Johnny Valentino
  • Spetterende rondvaart door Rotterdam
  • Luxe te winnen kado's
  • Leuke Standjes met "dames artikelen" in  een aparte zaal op het schip.

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur Vertrek: 20:00 uur Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven, Rotterdam (tegen over de Euromast). Inschepen bij de blauw/gele waternetsteiger naast de Chineseboot.

Bestel uw kaarten nu hier

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Bingoshow valt onder het entertainment.

september 28, 2017 7:00 pm

Alle berichten