Personeelsuitje Rotterdam

Bent u op zoek naar een uniek personeelsuitje Rotterdam waarmee u uw collega’s en medewerkers omverblaast? Kijk dan verder dan het bekende avondje bowlen en steengrillen, Oud-Hollandsche Spelen of wandelen in de natuur en picknicken als afsluiting. Theater op het Water biedt u iets veel indrukwekkenders dan dat, namelijk een combinatie van theater, varen en dineren.

Over ons

Zoals onze naam al verklapt, zijn wij een varend theater. Op onze showboot voeren wij diverse toneelstukken voor u uit, compleet met band en al. U geniet ondertussen niet alleen van onze show, maar ook van een heerlijk diner dat u door onze professionele chefs wordt voorgeschoteld.

Kiezen voor Theater op het Water

Er zijn meerdere redenen waarom u kiest voor één van de cruises die Theater op het Water u biedt. Hierboven las u al dat wij diner en entertainment combineren, maar u kiest ook voor ons als uw personeelsfeest Rotterdam, omdat:

  • Wij getrainde artiesten in huis hebben
  • Een goede prijs bieden en
  • Meerdere dinnershows

Al met al kiest u voor Theater op het Water, omdat wij u een complete ervaring geven.

Direct online boeken

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die Theater op het Water biedt voor uw volgende personeelsfeest in Rotterdam? Blijf dan op deze website en maak van het keuzemenu gebruik om meer over onze shows te lezen. Ook kunt u direct online boeken. Zo weet u zeker dat u verzekerd bent van een uniek personeelsuitje in Rotterdam.

Zie ook: Bedrijfsuitje Schiedam, Dinnershow Schiedam, Bedrijfsfeest Rotterdam en Bedrijfsuitje op het water