Feesten
Op het water Rotterdam

Varen, proeven en beleven!
Unieke avond uit
Voor elk budget
Parkhaven, Rotterdam

(Bedrijfs-) Feest in Rotterdam

Gezellig een avond op stap met collega’s, vrienden en/of familie? De feesten van Theater op het Water vinden plaats in de wateren van Rotterdam. Net buiten het bruisende stadscentrum vlak naast de Euromast bevindt zich de Parkhaven. Op onze schepen vinden een variëteit aan (bedrijfs-)feesten plaats. Deze organiseren we als allround evenementenbureau zelf of ons schip wordt ingezet voor een publieksevenement. 

Wat voor soort feesten biedt Theater op het Water

Onze feesten bieden onbegrensde mogelijkheden. Spetterende, spraakmakende, gezellige, muzikale, spannende en knotsgekke feesten en dinnershows zijn het resultaat. Alles kan en mag aan boord van onze partyschepen. Speel mee met de altijd gezellige bingo, een spannende casino avond, dans de hele avond tijdens de bedrijfsfeesten met een dj of een band. Lach je suf met onze hilarische shows en zing en dans mee met onze dinnershows vol muziek.

Sfeerimpressie dinnershow

Uiteraard kunnen wij van de daken schreeuwen dat we de allerleukste dinnershows van Rotterdam en omstreken organiseren maar we laten het liever zien in beeld. Bekijk onze video om de sfeer te proeven die we u aanbieden.

Tip: Volg ons op You Tube.

Belevingen

Het was een super gave middag, jongens jullie waren top!
Janet Strampel Veldhuizen

- Dinnershow De Wannebiezz -

Hele geweldige avond gehad super genoten van de show en heerlijk gegeten. Ik voelde me gisteren mede door alle lieve medewerkers op een leuke manier speciaal. Ik ben gedeeltelijk afhankelijk van een rolstoel, en dingen die ik wel met wat hulp kan heb ik goede vriendelijke hulp bij gehad van de medewerkers. Niets was teveel jullie zijn stuk voor stuk toppers dank jullie wel.
Francis van der Hoeven - Klop

- Theater op het Water -

Wat een leuke avond hebben wij gehad bingo aan de Maas! Het was om te gieren. Leuke prijzen en entertainment helemaal top.
Sandra Hopman

- Bingo aan de Maas -