Bedrijfsuitje Schiedam

Bent u op zoek naar een origineel en leuk bedrijfsuitje dat het jaarlijkse avondje bowlen of steengrillen doet vergeten? Bent u ook nog eens op zoek in de buurt van Schiedam? Kies dan voor een dinnershow van Theater op het Water, inclusief diner op een heus partyschip..

Soorten shows

Wij bieden vier diverse soorten shows aan, ieder met een eigen verhaal dat onze gasten op een andere manier aanspreekt. Meer over onze vier shows, leest u hier.

Volledige belevenis ondergaan

Theater op het Water is een enthousiast en ervaren theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld in ons eigen varend theater. De combinatie van theater en diner op een schip, is een bijzondere avond uit en geeft onze gasten de mogelijkheid achterover te leunen en deze belevenis volledig te ondergaan.

Reservering maken

Wilt u samen met uw collega’s voor een memorabel bedrijfsuitje in en rondom Schiedam kiezen? Dan zijn de shows van Theater op het Water de invulling van het uitje waar u naar zoekt! U kunt kiezen voor het reserveren van een aantal stoelen tijdens één van onze vaste shows of zelf de invulling kiezen bij groepen vanaf 100 personen. Heeft u een vraag of opmerking voor u een reservering plaatst? Neem dan contact met ons op.

Zie ook: Bedrijfsuitje Den Haag, Dinnershow Leiden, Bedrijfsfeest Schiedam, Bedrijfsuitje op het water