Dinnershows in Nederland

Bent u op zoek naar een spannend avondje uit voor uw volgende bedrijfsuitje, familiedag, verjaardag of de Nationale Burendag. Wat de gelegenheid ook is, kiezen voor één van onze dinnershows over de wateren die Nederland rijk is, is ongetwijfeld een bijzondere ervaring!

Dinnershows bij Theater op het Water

Bij al onze dinnershows is sprake van een unieke belevenis: niet alleen krijgt u een prachtige show letterlijk voorgeschoteld, ook doen onze chef-koks hun uiterste best om u welkom te heten tot een culinair festival. Tijdens de shows vaart u over de Nederlandse wateren en dat maakt ons theater zo bijzonder.

Wij bieden diverse soorten shows aan, ieder met een geheel eigen toon en charme. Voor gezelschappen vanaf 100 personen is het mogelijk om de invulling zelf te kiezen.

Over Theater op het Water

Theater op het Water is een theatergezelschap dat inmiddels vele gasten heeft mogen ontvangen in het eigen varend theater. Wij hebben voor deze bijzondere combinatie van diner en voorstelling gekozen om onze gasten een echt bijzondere ervaring mee te geven tijdens hun bezoek. Deze kunnen wij u garanderen. Wij, echte artiesten, zowel culinair als op het toneel

Online reserveren

Bent u enthousiast geraakt over de unieke ervaring die wij u bieden met onze dinnershows in Nederland? Reserveer dan snel en gemakkelijk uw plaatsen voor diner en dans op deze website en dompel uzelf onder in deze belevenis.

Zie ook: Bedrijfsuitje Den Haag, Dinnershow Leiden, Bedrijfsfeest Schiedam, Bedrijfsuitje op het water