Origineel bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, dat het jaarlijkse avondje bowlen of steengrillen doet vergeten? Kies dan voor een dinnershow op het water van Theater op het Water, inclusief diner op een heus partyschip. Niet alleen leuk maar ook origineel. Neem plaats en laat ons u een avond bezorgen die u niet snel zult vergeten.

Soorten shows

Wij bieden vier diverse soorten shows aan, ieder met een eigen verhaal dat onze gasten op een andere manier aanspreekt.

Volledige belevenis ondergaan

Theater op het Water is een enthousiast en ervaren theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld in ons eigen varend theater. De combinatie van theater en diner op een schip, is een bijzondere avond uit en geeft onze gasten de mogelijkheid achterover te leunen en deze belevenis volledig te ondergaan.

Reservering maken

Wilt u samen met uw collega’s voor een memorabel en zeker orgineel bedrijfsuitje op het water kiezen? Dan zijn de shows van Theater op het Water de invulling van het uitje waar u naar zoekt! U kunt kiezen voor het reserveren van een aantal stoelen tijdens één van onze vaste shows of zelf de invulling kiezen bij groepen vanaf 100 personen, hiervoor kunt u geheel naar wens ons offerte formulier invullen.

Heeft u een vraag of opmerking voor u een reservering plaatst? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier, of ons bellen op 0900 – 2353337. Met de knop “Bestel hier uw kaarten” bovenaan deze pagina kunt u direct kaarten bestellen voor één van onze dinnnershows. Hopelijk tot snel!

Zie ook: Bedrijfsuitje Schiedam, Dinnershow Schiedam, Bedrijfsfeest Rotterdam en Bedrijfsuitje op het water