Bedrijfsfeest Schiedam met Theater op het Water

Een écht origineel avondje uit

Bedrijfsfeest Schiedam

Bedrijfsuitjes, verjaardagen op de bowlingbaan of barbecue met de buurt zijn zeker gezellig, maar u weet vaak vooraf al wat er gaat gebeuren. Op zoek naar iets anders? Kies dan voor een bedrijfsfeest, verjaardag of jubileum in of nabij Schiedam en geniet van de unieke beleving die Theater op het Water u geeft. Een avondvullend programma met heerlijk eten en drinken, een havenrondvaart en top entertainment.

Organiseert u een bedrijfsfeest in Schiedam met een groter gezelschap? Dan kunt u voor uw gezelschap het schip met de diverse entertainment exclusief afhuren. Er kan dan rekening gehouden worden met uw wensen.
 

De dinnershows

Bij onze dinnershows gaat u naar huis met een unieke belevenis. De beleving bestaat uit drie aspecten: 1. Een leuke dinnershow 2. Een mooie rondvaart door de wateren van Schiedam 3. Een heerlijk diner of lekkernijen. Wij bieden uiteenlopende dinnershows aan, ieder met een geheel eigen toon en charme voor grote en kleine gezelschappen. Uiteraard is het ook mogelijk om het schip exclusief af te huren, vanaf 100 personen is het zelf mogelijk om de invulling van uw bezoek aan ons partyschip samen met ons uit te zetten.

Zelf meevaren en -lachen?

Wilt u binnenkort zelf met ons meevaren tijdens uw bedrijfsfeest in of nabij Schiedam? Bekijk ons standaard programma via de agenda, daar kunt u ook direct tickets reserveren. Heeft u een vraag of opmerking of wilt u op een andere wijze reserveren? Neem in dat geval contact met ons op.