Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0187-642090

Bedrijfsfeest Schiedam

Bedrijfsuitjes, verjaardagen op de bowlingbaan of barbecue met de buurt zijn zeker gezellig, maar u weet vaak vooraf al wat er gaat gebeuren. Op zoek naar iets anders? Kies dan voor een bedrijfsfeest, verjaardag of jubileum in of nabij Schiedam en geniet van de unieke beleving die Theater op het Water u geeft.

Over Theater op het Water

Theater op het Water is een theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld in het eigen theater, gebouwd op een heuse boot. Een bijzondere locatie die ons de mogelijkheid biedt om onze gasten een echt bijzondere belevenis te geven en onze theaterstukken op een unieke wijze te spelen spelen. Alles wordt voor u geregeld, het diner maakt deel uit van de totale ervaring. Het enige dat u hoeft te doen is achterover zitten en ontspannen.

De dinnershows

Bij onze dinnershows gaat u naar huis met een unieke belevenis in uw achterzak. Een belevenis die bestaat uit drie aspecten: een leuke voorstelling die op een boot wordt gespeeld en waarbij u een heerlijk diner krijgt geserveerd. Wij bieden diverse soorten shows aan, ieder met een geheel eigen toon en charme. Zo bieden wij de volgende vier dinnershows aan:

Voor gezelschappen vanaf 100 personen is het zelf mogelijk om de invulling van uw bezoek samen met ons uit te zetten.

Zelf meevaren en -lachen?

Wilt u binnenkort zelf met ons meevaren en –lachen tijdens uw bedrijfsfeest in of nabij Schiedam? Op deze website kunt u zelf uw plaatsen aan stuur- of bakboord reserveren. Heeft u een vraag of opmerking of wilt u op een andere wijze reserveren? Neem in dat geval contact met ons op.

Theaterophetwater [contact-form-7 id="3809" title="Landingspagina"]

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek