Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Bedrijfsfeest Schiedam

Bedrijfsuitjes, verjaardagen op de bowlingbaan of barbecue met de buurt zijn zeker gezellig, maar u weet vaak vooraf al wat er gaat gebeuren. Op zoek naar iets anders? Kies dan voor een bedrijfsfeest, verjaardag of jubileum in of nabij Schiedam en geniet van de unieke beleving die Theater op het Water u geeft.

Over Theater op het Water

Theater op het Water is een theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld in het eigen theater, gebouwd op een heuse boot. Een bijzondere locatie die ons de mogelijkheid biedt om onze gasten een echt bijzondere belevenis te geven en onze theaterstukken op een unieke wijze te spelen spelen. Alles wordt voor u geregeld, het diner maakt deel uit van de totale ervaring. Het enige dat u hoeft te doen is achterover zitten en ontspannen.

De dinnershows

Bij onze dinnershows gaat u naar huis met een unieke belevenis in uw achterzak. Een belevenis die bestaat uit drie aspecten: een leuke voorstelling die op een boot wordt gespeeld en waarbij u een heerlijk diner krijgt geserveerd. Wij bieden diverse soorten shows aan, ieder met een geheel eigen toon en charme. Zo bieden wij de volgende vier dinnershows aan:

Voor gezelschappen vanaf 100 personen is het zelf mogelijk om de invulling van uw bezoek samen met ons uit te zetten.

Zelf meevaren en -lachen?

Wilt u binnenkort zelf met ons meevaren en –lachen tijdens uw bedrijfsfeest in of nabij Schiedam? Op deze website kunt u zelf uw plaatsen aan stuur- of bakboord reserveren. Heeft u een vraag of opmerking of wilt u op een andere wijze reserveren? Neem in dat geval contact met ons op.

Theaterophetwater

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Dé  bingo avond aan boord van partyschip De Ameland.  Heerlijk varen door de havens, langs de skyline van Rotterdam, geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor de rondvaart en deze wordt gecombineerd met een leuke Glamour bingoshow! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven aan boord van Partyschip De Ameland.   

Bestel uw kaarten nu hier

  Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal 7 bingo rondes presenteren en zingen waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus uit gaan. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee! Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus.  

Tickets voor de vaart te koop voor: € 29,50 per persoon. Tickets bestellen

 

Data 2016/2017:

Rondvaart avond inclusief: 

  • Ontvangst met een glas prosecco
  • 7 bingoshow rondes met 7 bingoshow kaarten
  • Rondgang met snacks
  • Entertainment van Johnny Valentino
  • Spetterende rondvaart door Rotterdam
  • Luxe te winnen kado's
  • Leuke Standjes met "dames artikelen" in  een aparte zaal op het schip.

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur Vertrek: 20:00 uur Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven, Rotterdam (tegen over de Euromast). Inschepen bij de blauw/gele waternetsteiger naast de Chineseboot.

Bestel uw kaarten nu hier

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Bingoshow valt onder het entertainment.

september 28, 2017 7:00 pm

Alle berichten