Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Dinnershow Leiden

Bent u op zoek naar een unieke belevenis voor uw volgende bedrijfsuitje, familiereünie of een andere belevenis? Wat de aanleiding ook is, onze dinnershow in de omgeving van Leiden biedt u een bijzondere avond uit.

Theater op het Water

Theater op het Water is een enthousiast en ervaren theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld in het eigen varend theater, daar komt ook onze naam vandaan. Niet alleen zijn wij een theatergezelschap, wij zijn ook culinair onderlegd en ervaren zeelui. Deze bijzondere drie-eenheid zorgt voor een unieke belevenis bij al onze gasten.

Dinnershows

Bij onze dinnershows kunt u genieten van een unieke belevenis: niet alleen krijgt u een prachtige show voorgeschoteld, ook doen onze chef-koks hun uiterste best om u een culinair festival voor te schotelen. Wij bieden u dan ook een varend theater met mogelijkheid tot diner. Voor gezelschappen vanaf 100 personen is het mogelijk om de invulling zelf te kiezen.

Wij bieden diverse soorten shows aan, ieder met een geheel eigen programma en sfeer. De volgende vier shows zijn rasechte Theater op het Water-klassiekers:

Theaterophetwater

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek