Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Dinnershows in Nederland

Bent u op zoek naar een spannend avondje uit voor uw volgende bedrijfsuitje, familiedag, verjaardag of de Nationale Burendag. Wat de gelegenheid ook is, kiezen voor één van onze dinnershows over de wateren die Nederland rijk is, is ongetwijfeld een bijzondere ervaring!

Dinnershows bij Theater op het Water

Bij al onze dinnershows is sprake van een unieke belevenis: niet alleen krijgt u een prachtige show letterlijk voorgeschoteld, ook doen onze chef-koks hun uiterste best om u welkom te heten tot een culinair festival. Tijdens de shows vaart u over de Nederlandse wateren en dat maakt ons theater zo bijzonder.

Wij bieden diverse soorten shows aan, ieder met een geheel eigen toon en charme. Zo bieden wij de volgende vier dinnershows aan:

Voor gezelschappen vanaf 100 personen is het mogelijk om de invulling zelf te kiezen.

Over Theater op het Water

Theater op het Water is een theatergezelschap dat inmiddels vele gasten heeft mogen ontvangen in het eigen varend theater. Wij hebben voor deze bijzondere combinatie van diner en voorstelling gekozen om onze gasten een echt bijzondere ervaring mee te geven tijdens hun bezoek. Deze kunnen wij u garanderen. Wij, echte artiesten, zowel culinair als op het toneel

Online reserveren

Bent u enthousiast geraakt over de unieke ervaring die wij u bieden met onze dinnershows in Nederland? Reserveer dan snel en gemakkelijk uw plaatsen voor diner en dans op deze website en dompel uzelf onder in deze belevenis.

Zie ook: Bedrijfsuitje Den Haag, Dinnershow Leiden, Bedrijfsfeest Schiedam, Bedrijfsuitje op het water

Theaterophetwater

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten