Bedrijfsuitje Den Haag

Bent u op zoek naar een ludiek en origineel bedrijfsuitje in Den Haag of omgeving dat onverwachte facetten kent? Een bijzonder bedrijfsfeest waarbij u rustig kunt gaan zitten en van alle kanten bediend en geëntertaind wordt? Kies dan voor één van de spectaculaire dinnershows van Theater op het Water, inclusief diner op een echt en varend partyschip.

Meerdere soorten shows

Onze artiesten zijn getraind en ervaren, daardoor kunnen wij verschillende dinnershows aanbieden. Dat zijn er liefst vier! Ieder verhaal heeft een eigen verhaal, aankleding en een ander menu. Wij bieden momenteel deze vier shows aan, die ook zeer regelmatig als bedrijfsfeest in de omgeving van Den Haag worden geboekt:
  • A la Carte;
  • Miami Moonlight Cruise;
  • Stookolie & Dreams en
  • The Loveboat.
Meer over onze vier shows, leest u hier

Over Theater op het Water

Theater op het Water is niet alleen een enthousiast en ervaren theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld. Wij zijn ook ervaren zeemannen en –vrouwen die vele malen gasten over het water vervoeren. Verder zijn wij ook chef-koks en keukenassistenten die de lekkerste gerechten en meest uitgebreide buffetten klaarmaken. Wij zij. dit allemaal, want het hoort allemaal bij de unieke ervaring die wij u bieden. Door deze combinatie is Theater op het Water een van de meest unieke bedrijfsuitjes en een ervaring die u nog lang bij zal blijven.

Reserveren

Wilt u samen met uw collega’s, werknemers en gezinnen genieten van een uniek bedrijfsuitje in Den Haag en omgeving? Dan wilt u vast en zeker genieten van de bijzondere dinnershows van Theater op het Water. Reserveren doet u eenvoudig op onze website en op basis van het aantal personen dat u meeneemt. Komt u met 100 mensen of meer? Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden voor een eigen of aangepaste invulling. Neem daarvoor contact met ons op of vul ons offerte formulier naar wens in. Direct kaarten bestellen kunt u doen door op de knop “Bestel hier uw kaarten” bovenaan de pagina te klikken. Zie ook: Bedrijfsuitje Schiedam, Dinnershow Schiedam, Bedrijfsfeest Rotterdam en Bedrijfsuitje op het water