Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

bedrijfsuitje Den Haag

Bent u op zoek naar een ludiek en origineel bedrijfsuitje in Den Haag of omgeving dat onverwachte facetten kent? Een bijzonder bedrijfsfeest waarbij u rustig kunt gaan zitten en van alle kanten bediend en geëntertaind wordt? Kies dan voor één van de spectaculaire dinnershows van Theater op het Water, inclusief diner op een echt en varend partyschip.

Meerdere soorten shows

Onze artiesten zijn getraind en ervaren, daardoor kunnen wij verschillende dinnershows aanbieden. Dat zijn er liefst vier! Ieder verhaal heeft een eigen verhaal, aankleding en een ander menu. Wij bieden momenteel deze vier shows aan, die ook zeer regelmatig als bedrijfsfeest in de omgeving van Den Haag worden geboekt:

  • A la Carte;
  • Miami Moonlight Cruise;
  • Stookolie & Dreams en
  • The Loveboat.

Meer over onze vier shows, leest u hier

Over Theater op het Water

Theater op het Water is niet alleen een enthousiast en ervaren theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld. Wij zijn ook ervaren zeemannen en –vrouwen die vele malen gasten over het water vervoeren. Verder zijn wij ook chef-koks en keukenassistenten die de lekkerste gerechten en meest uitgebreide buffetten klaarmaken. Wij zij. dit allemaal, want het hoort allemaal bij de unieke ervaring die wij u bieden. Door deze combinatie is Theater op het Water een van de meest unieke bedrijfsuitjes en een ervaring die u nog lang bij zal blijven.

Reserveren

Wilt u samen met uw collega’s, werknemers en gezinnen genieten van een uniek bedrijfsuitje in Den Haag en omgeving? Dan wilt u vast en zeker genieten van de bijzondere dinnershows van Theater op het Water. Reserveren doet u eenvoudig op onze website en op basis van het aantal personen dat u meeneemt. Komt u met 100 mensen of meer? Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden voor een eigen of aangepaste invulling. Neem daarvoor contact met ons op of vul ons offerte formulier naar wens in. Direct kaarten bestellen kunt u doen door op de knop “Bestel hier uw kaarten” bovenaan de pagina te klikken.

Zie ook: Bedrijfsuitje Schiedam, Dinnershow Schiedam, Bedrijfsfeest Rotterdam en Bedrijfsuitje op het water

Bedrijfsuitje Den Haag

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten