Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Bedrijfsuitje Rotterdam

Een bijzonder bedrijfsfeest waarbij u rustig kunt gaan zitten en van alle kanten bediend en geëntertaind wordt is een bijzondere ervaring. Deze ervaring kunt u zelf creëren door een bedrijfsuitje door Rotterdam en over haar wateren te reserveren. Kies voor één van de dinnershows van Theater op het Water, inclusief diner op een echt en varend partyschip voor een bijzondere ervaring.

Kiezen uit shows

Onze artiesten zijn getraind en ervaren, daardoor kunnen wij verschillende dinnershows aanbieden. Dat zijn er liefst vier! Ieder verhaal heeft een eigen verhaal, aankleding en een ander menu. Wij bieden momenteel deze vier shows aan, die ook zeer regelmatig als bedrijfsfeest in de omgeving van Den Haag worden geboekt:

Over ons

Theater op het Water is een theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld in het eigen varend theater in Rotterdam en over haar wateren. Wij hebben voor deze bijzondere combinatie gekozen om bedrijfsuitjes en andere gelegenheden bijzonder te maken. Wij nemen alle facetten van het uitje op ons, zodat ook u als organisator achterover zit en volledig ontspant.

Reserveren bij Theater op het Water

Wilt u samen met uw afdeling of gehele organisatie aanschuiven bij Theater op het Water voor een bijzonder bedrijfsuitje in Rotterdam? U reserveert snel en gemakkelijk op deze website. Dat doet u door allereerst een show uit te kiezen en vervolgens op de bruine knop ‘Bestel hier uw kaarten’ te klikken. Komt u met 100 mensen of meer naar één van onze dinnershows? Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden voor een eigen of aangepaste invulling. Neem daarvoor contact met onze medewerkers op.

Zie ook: Bedrijfsuitje Schiedam, Dinnershow Schiedam, Bedrijfsfeest Rotterdam en Bedrijfsuitje op het water

Bedrijfsuitje Den Haag

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Dé  bingo avond aan boord van partyschip De Ameland.  Heerlijk varen door de havens, langs de skyline van Rotterdam, geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor de rondvaart en deze wordt gecombineerd met een leuke Glamour bingoshow! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven aan boord van Partyschip De Ameland.   

Bestel uw kaarten nu hier

  Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal 7 bingo rondes presenteren en zingen waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus uit gaan. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee! Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus.  

Tickets voor de vaart te koop voor: € 29,50 per persoon. Tickets bestellen

 

Data 2016/2017:

Rondvaart avond inclusief: 

  • Ontvangst met een glas prosecco
  • 7 bingoshow rondes met 7 bingoshow kaarten
  • Rondgang met snacks
  • Entertainment van Johnny Valentino
  • Spetterende rondvaart door Rotterdam
  • Luxe te winnen kado's
  • Leuke Standjes met "dames artikelen" in  een aparte zaal op het schip.

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur Vertrek: 20:00 uur Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven, Rotterdam (tegen over de Euromast). Inschepen bij de blauw/gele waternetsteiger naast de Chineseboot.

Bestel uw kaarten nu hier

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Bingoshow valt onder het entertainment.

september 28, 2017 7:00 pm

Alle berichten