Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0187-642090

Bedrijfsuitje Rotterdam

Een bijzonder bedrijfsfeest waarbij u rustig kunt gaan zitten en van alle kanten bediend en geëntertaind wordt is een bijzondere ervaring. Deze ervaring kunt u zelf creëren door een bedrijfsuitje door Rotterdam en over haar wateren te reserveren. Kies voor één van de dinnershows van Theater op het Water, inclusief diner op een echt en varend partyschip voor een bijzondere ervaring.

Kiezen uit shows

Onze artiesten zijn getraind en ervaren, daardoor kunnen wij verschillende dinnershows aanbieden. Dat zijn er liefst vier! Ieder verhaal heeft een eigen verhaal, aankleding en een ander menu.

Over ons

Theater op het Water is een theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld in het eigen varend theater in Rotterdam en over haar wateren. Wij hebben voor deze bijzondere combinatie gekozen om bedrijfsuitjes en andere gelegenheden bijzonder te maken. Wij nemen alle facetten van het uitje op ons, zodat ook u als organisator achterover zit en volledig ontspant.

Reserveren bij Theater op het Water

Wilt u samen met uw afdeling of gehele organisatie aanschuiven bij Theater op het Water voor een bijzonder bedrijfsuitje in Rotterdam? U reserveert snel en gemakkelijk op deze website. Dat doet u door allereerst een show uit te kiezen en vervolgens op de bruine knop ‘Bestel hier uw kaarten’ te klikken. Komt u met 100 mensen of meer naar één van onze dinnershows? Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden voor een eigen of aangepaste invulling. Neem daarvoor contact met onze medewerkers op.

Zie ook: Bedrijfsuitje Schiedam, Dinnershow Schiedam, Bedrijfsfeest Rotterdam en Bedrijfsuitje op het water

Bedrijfsuitje Den Haag [contact-form-7 id="3809" title="Landingspagina"]

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek