Bedrijfsuitje in Rotterdam

Ontdek de havenstad vanaf het water met een zinderende dinnershow!
Z
Origineel bedrijfsuitje
1 - 500 personen
Rotterdam

Origineel bedrijfsuitje

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje waar u en uw collega’s nog lang over na zullen praten? Een bedrijfsuitje of teamdag organiseren vraagt natuurlijk om een origineel bedrijfsuitje. Kies daarom voor een dinnershow op het water!

Een bijzonder bedrijfsuitje waarbij u rustig kunt gaan zitten en van alle kanten bediend en geëntertaind wordt is een bijzondere ervaring. Een bedrijfsuitje in de Rotterdamse haven is dé combinatie van heerlijk eten, drinken, mooi uitzicht en schitterend entertainment wat zorgt voor een avond om nooit meer te vergeten.

Kies voor één van de dinnershows van Theater op het Water, inclusief diner op een echt en varend partyschip voor een bijzondere ervaring.

Leuke uitjes Rotterdam

Leuke groepsuitjes beginnen bij het matchen het uitje en de groep die je meeneemt. Gelukkig hebben we een ruim aanbod aan dinnershows, die passen bij verschillende interesses en leeftijden. Onze artiesten zijn getraind en ervaren, waardoor wij verschillende dinnershows kunnen aanbieden. Iedere dinnershow heeft een eigen verhaal, aankleding en een ander menu.

Doe mee bijvoorbeeld mee in het casino bij de Las Vegas Shownight, waan u in een Burlesque Nacht club bij de Kaapse Meisjes of win een prijzenpakket bij de glamourbingo avond! Boek een van onze spectaculaire dinnershows en geniet van een avondvullend programma met heerlijk eten en drinken, een havenrondvaart en top entertainment.

Wij maken uw dinnershow helemaal naar wens.

Personeelsuitje Rotterdam

Een origineel personeelsuitje kunnen wij u aanbieden door de variëteit aan mogelijkheden die Theater op het Water heeft. Diverse combinaties van arrangementen zijn mogelijk zodat wij uw hele personeelsdag kunnen invullen.

Met een groter gezelschap? Dan kunt u voor een grote groep het schip met het diverse entertainment afhuren voor een exclusieve dinnershow. Er kan dan natuurlijk rekening gehouden worden met uw wensen.

Bedrijfsuitje in de Rotterdamse haven

Hoe gaaf is het om het jaarlijkse afdelingsuitje in de Rotterdamse haven te organiseren? Onze partyboot de Ameland vaart rond terwijl u van de show en het uitzicht geniet! Het bedrijfsuitje was nog nooit zo compleet met onze unieke shows, dinner met drankjes en rondvaart in een!

Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van een onvergetelijke personeelsfeest, teamuitje, relatiedag, familiedag of bedrijfsuitjes in Rotterdam.

We bieden je graag hulp bij het organiseren van groepsuitjes. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers telefonisch via 0900 – 2353337 of mail naar info@partyservice.nl

Origineel bedrijfsuitje: een dinnershow om nooit meer te vergeten

Een complete beleving in Rotterdam