Dinnershows
Rotterdam

Varen, proeven en beleven!
Unieke avond uit
Voor elk budget
Parkhaven, Rotterdam

Gezellig een avond op stap met collega’s, vrienden en/of familie? De dinnershows van Theater op het Water vinden plaats in de wateren van Rotterdam. Het team en de artiesten zorgen voor een specatculair feest aan boord van onze partyschepen.

Dinnershow Rotterdam

Net buiten het bruisende stadscentrum van Rotterdam, vlak naast de Euromast bevindt zich de Parkhaven. Hier vind u twee van onze drie schepen, Mps. De Ameland en Mps. Brandaris. Dit is onze thuishaven in Rotterdam. De parkhaven is goed te bereiken met het openbaar vervoer, u kunt zowel met de bus, metro en tram ons bereiken. Ook is er de mogelijkheid om uw auto op de Parkhaven te parkeren en is er in de nabije omgeving voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Ons derde schip ligt voor anker in Spijkenisse, dit schip heeft de naam Mps. Marlina.

Wat voor soort dinnershows biedt Theater op het Water

Onze dinnershows bieden onbegrensde mogelijkheden. Spetterende, spraakmakende, gezellige, muzikale, spannende en knotsgekke shows zijn het resultaat. Alles kan en mag aan boord van onze partyschepen.

Speel mee met de altijd gezellige bingo, een spannende casino avond. Lach je suf met onze hilarische shows en zing en dans mee met onze dinnershows vol muziek. 

Sfeerimpressie

Uiteraard kunnen wij van de daken schreeuwen dat we de allerleukste dinnershows van Rotterdam en omstreken organiseren maar we laten het liever zien in beeld. Bekijk onze video om de sfeer te proeven die we u aanbieden.

Tip: Volg ons op You Tube.

Belevingen

Het was een super gave middag, jongens jullie waren top!
Janet Strampel Veldhuizen

- Dinnershow De Wannebiezz -

Hele geweldige avond gehad super genoten van de show en heerlijk gegeten. Ik voelde me gisteren mede door alle lieve medewerkers op een leuke manier speciaal. Ik ben gedeeltelijk afhankelijk van een rolstoel, en dingen die ik wel met wat hulp kan heb ik goede vriendelijke hulp bij gehad van de medewerkers. Niets was teveel jullie zijn stuk voor stuk toppers dank jullie wel.
Francis van der Hoeven - Klop

- Theater op het Water -

Wat een leuke avond hebben wij gehad bingo aan de Maas! Het was om te gieren. Leuke prijzen en entertainment helemaal top.
Sandra Hopman

- Bingo aan de Maas -