Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0187-642090

Dinnershows op het water

Bent u op zoek naar een bijzonder avondje uit voor uw volgende feestelijke gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, kiezen voor één van onze dinnershows van Theater op het Water. Een unieke ervaring!

Over Theater op het Water

Theater op het Water is een bijzonder theatergezelschap dat inmiddels vele gasten heeft mogen ontvangen in het speciale theater, gevestigd op een heus schip. Wij doen voor al onze gasten ons best om hun bezoek aan onze dinnershows op drie fronten bijzonder te maken: in de stuurhut, op het podium en in de keuken.

Dinnershows bij Theater op het Water

Bij al onze dinnershows is sprake van een unieke belevenis: niet alleen krijgt u een prachtige show letterlijk voorgeschoteld, ook doen onze chef-koks hun uiterste best om u welkom te heten tot een culinair festival. Tijdens de shows vaart u over de Nederlandse wateren en dat maakt ons theater zo bijzonder.

Wij bieden diverse soorten shows aan, ieder met een geheel eigen programma en menu.

Voor gezelschappen vanaf 100 personen is het mogelijk om in samen met ons een eigen invulling aan de avond te geven.

Contact opnemen

Bent u enthousiast geraakt over de unieke ervaring die u kunt beleven door te reserveren voor één van onze dinnershows? Reserveer dan snel en gemakkelijk uw plaatsen op ons partyship. Heeft u een vraag of opmerking of wilt u liever via andere wegen reserveren? Neem dan contact met ons op voor een antwoord of hulp bij het reserveren.

Theaterophetwater [contact-form-7 id="3809" title="Landingspagina"]

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek