image

Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Wereldhavendagen Rotterdam

De Wereldhavendagen in Rotterdam zijn ieder jaar weer een spektakel.  Wilt u dit jaar de Wereldhavendagen bekijken vanaf ons partyschip met eten en entertainment? Theater op het Water maakt dit mogelijk tijdens de Wereldhavendagen.

Een avond met heerlijk buffet, drankjes en fantastisch live-entertainment. De band maakt er sowieso een feestje van.  Daarnaast is er ook nog Table magic en liggen we op de 1e rij bij het mooie vuurwerk van de Wereldhavendagen.

Bij binnenkomst ontvangt u een welkomstdrankje en op de tafels liggen bakjes met nootjes klaar voor de lekkere trek.

Daarna openen wij het onderstaande buffet:

19:30 inschepen
20:00 varen
23:45 afmeren

Tickets

Over de Wereldhavendagen in Rotterdam

De Wereldhavendagen is een groot en nautisch evenement in de grootste haven van Nederland, de haven van Rotterdam. Doel van de Wereldhavendagen is om geïnteresseerden meer te leren over de Rotterdamse haven en verschillende boten. Dit kijkje achter de schermen krijgt u door opengestelde schepen te bezoeken, demonstraties op het water te bekijken en presentaties van havenbedrijven te beluisteren. Ook kunt u excursies in de haven volgen. Uw bezoek aan de wereldhavendagen maakt u natuurlijk af bij Theater op het Water.

Over Theater op het Water

Theater op het Water is een uniek theatergezelschap. Niet alleen bieden wij u vermakelijke toneelstukken, maar deze bekijkt u tijdens een heerlijk diner. Op het water! De dinnershows zijn interactief en u weet niet wat u overkomt! Neem contact met ons op te reserveren, ook tijdens de Wereldhavendagen in september

Direct reserveren

Maakt u de Wereldhavendagen mee en sluit u deze op een bijzondere manier af? Wilt u direct reserveren bij Theater op het Water en zo uw boot- en havenervaring vergroten en zelfs compleet maken? Neem in dat geval contact op te boeken.

Wereldhavendagen Rotterdam

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek