Wannebiezz

#echwel
b
3 gangen menu
€54,50 - €99,50
Partyschip De Ameland, Rotterdam

Wannebiezz specials!

Na het succes van vorig jaar stappen de mannen weer aan boord van onze schepen!

De Wannebiezz halen alles uit de kast om er een dolle boel van te maken voor jong en oud. Gekkigheid in een humoristische, muzikale en vooral interactieve show waarbij zelfs de meest verlegen personen te porren zijn voor een liedje of een dansje. Geen show is hetzelfde omdat de interactie met het publiek bepalend is voor het verloop. Veel gouwe ouwe (en soms wat foute) hits garanderen een te gek meezingfeest vol Hollandse gezelligheid, Rotterdamse bravoure en brutale humor!

Moederdag special

Op zondag 9 mei is het tijd om alle moeders in het zonnetje te zetten. Verras je moeder, oma of partner met een welverdiend avondje uit! Een rondvaart door de wereldhaven van Rotterdam, lekkere hapjes, mooie wijnen en bovenal heel veel gezelligheid met een fantastische show van de Wannebiezz.

Secretaressedag special

Speciaal voor alle secretaresses van Nederland organiseren we een vaart met de Wannebiezz in Rotterdam! De Wannebiezz zorgen voor een avond om nooit te vergeten vol comedie, muziek en (optioneel) lekkere catering.

Het was een super gave middag, jongens jullie waren top smile

Janet Strampel Veldhuizen

Het was echt super gezellig. En voor wie het gemist heeft, ik zou het iedereen aanraden voor de vaderdag. Voor je vader of gewoon voor jezelf laughing

Marjolein Reijnart

Geweldige middag en zeker een aanrader om door te zetten naar vaderag.

Jolanda Tulling-Brand

Prijzen & beschikbaarheid

 

Data

15 april 2021
9 mei 2021

Tickets
Regulier ticket €54,50 p.p.

VIP Secretaressedag of Moederdag special (excl. drankjes)
Welkomstdrankje

Dranken per arrangement € 25,00
Optioneel buffet € 30,00 p.p.