Vakantieveilingen

Vakantieveilingen

 Aegon De Ameland  drankenarrangement Dinnershow MichelAnn op De Ameland. Partyservice. Foto Marco De Swart

Diner bijboeken € 24,95 p.p.

Drankenpakket vanaf €20,00 p.p.

Entertainment op hoog niveau.

Wanneer u het diner bijboekt kunt u tijdens de cruise onbeperkt genieten van onze uitgebreide warm en koud buffetten en natuurlijk een bijpassend dessert. Onze buffetten zijn seizoens gebonden en iedere vaart een verrassing. Een drankje bij een spetterende avond hoort hier natuurlijk bij. Vanaf 20 euro p.p. kunt u een drankenpakket bijbestellen. Met een drankenpakket kunt u onbeperkt drankjes nuttigen binnen dit arrangement. Onze entertainmentteams bieden op een ongedwone manier een gezellige avond aan. Naast het entertainment kunt u natuurlijk ook genieten van de prachtige rondvaart langs de highlights van Rotterdam.

 

Gefeliciteerd met uw gewonnen waardebon voor een van onze spetterende dinershows aan boord van partyschip De Ameland in Rotterdam.

Met uw waardebon van vakantieveilingen kunt u hier uw tickets boeken voor het door uw gewonnen arrangement. Dit zijn twee plaatsen in de panoramasalon, derderangs plaatsen.

Hieronder vindt u de arrangementen met drankenpakket en/of diner. Dit is uiteraard niet verplicht, maar is zeker aan te raden om uw avond heerlijke onbezorgd te maken. Wanneer u kiest voor een combinatie van een drankenpakket en diner wordt u automatisch gratis geüpgraded naar eerste of twee rangsplaatsen.

Eten en drankenarrangementen dient u van te voren te reserveren. Aan boord is het niet mogelijk om nog eten en/of een drankenpakket  bij te bestellen of te betalen!