Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Vakantieveilingen

Vakantieveilingen

 Aegon De Ameland  drankenarrangement Dinnershow MichelAnn op De Ameland. Partyservice. Foto Marco De Swart

Diner bijboeken € 24,95 p.p.

Drankenpakket vanaf €20,00 p.p.

Entertainment op hoog niveau.

Wanneer u het diner bijboekt kunt u tijdens de cruise onbeperkt genieten van onze uitgebreide warm en koud buffetten en natuurlijk een bijpassend dessert. Onze buffetten zijn seizoens gebonden en iedere vaart een verrassing. Een drankje bij een spetterende avond hoort hier natuurlijk bij. Vanaf 20 euro p.p. kunt u een drankenpakket bijbestellen. Met een drankenpakket kunt u onbeperkt drankjes nuttigen binnen dit arrangement. Onze entertainmentteams bieden op een ongedwone manier een gezellige avond aan. Naast het entertainment kunt u natuurlijk ook genieten van de prachtige rondvaart langs de highlights van Rotterdam.

 

Gefeliciteerd met uw gewonnen waardebon voor een van onze spetterende dinershows aan boord van partyschip De Ameland in Rotterdam.

Met uw waardebon van vakantieveilingen kunt u hier uw tickets boeken voor het door uw gewonnen arrangement. Dit zijn twee plaatsen in de panoramasalon, derderangs plaatsen.

Hieronder vindt u de arrangementen met drankenpakket en/of diner. Dit is uiteraard niet verplicht, maar is zeker aan te raden om uw avond heerlijke onbezorgd te maken. Wanneer u kiest voor een combinatie van een drankenpakket en diner wordt u automatisch gratis geüpgraded naar eerste of twee rangsplaatsen.

Eten en drankenarrangementen dient u van te voren te reserveren. Aan boord is het niet mogelijk om nog eten en/of een drankenpakket  bij te bestellen of te betalen!

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Dé  bingo avond aan boord van partyschip De Ameland.  Heerlijk varen door de havens, langs de skyline van Rotterdam, geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor de rondvaart en deze wordt gecombineerd met een leuke Glamour bingoshow! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven aan boord van Partyschip De Ameland.   

Bestel uw kaarten nu hier

  Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal 7 bingo rondes presenteren en zingen waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus uit gaan. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee! Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus.  

Tickets voor de vaart te koop voor: € 29,50 per persoon. Tickets bestellen

 

Data 2016/2017:

Rondvaart avond inclusief: 

  • Ontvangst met een glas prosecco
  • 7 bingoshow rondes met 7 bingoshow kaarten
  • Rondgang met snacks
  • Entertainment van Johnny Valentino
  • Spetterende rondvaart door Rotterdam
  • Luxe te winnen kado's
  • Leuke Standjes met "dames artikelen" in  een aparte zaal op het schip.

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur Vertrek: 20:00 uur Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven, Rotterdam (tegen over de Euromast). Inschepen bij de blauw/gele waternetsteiger naast de Chineseboot.

Bestel uw kaarten nu hier

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Bingoshow valt onder het entertainment.

september 28, 2017 7:00 pm

Alle berichten