Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Prijzen

Via Theater op het water bieden wij diverse arrangementen aan. Zo vindt u hier diverse dinnershows, thema rondvaarten en brunch vaarten. De dinnershows zijn al te boeken vanaf € 69,50 per persoon inclusief live entertainment, havencruise, onbeperkt drankjes en met heerlijke diners of buffetten.

Tickets voor de show zijn tot 3 dagen voor showdatum verkrijgbaar. Bekijk onze beschikbare data en shows via de agenda of neem contact op met een van onze medewerkers via 0900 – 2353337.
Het kan zijn, dat door het aantal aanmeldingen of operationele redenen, de show uitgevoerd wordt  op een andere datum, op een van onze andere schepen of locaties.  Mocht een show of datum een wijziging krijgen, dan volgt er geen refund, maar blijven uw kaartjes geldig voor de show op een van onze andere schepen of locaties of voor een volgende show.

Partyschip De Ameland biedt verschillende dinershows aan om te beleven. Hieronder vindt u een overzicht van de shows met hierbij de prijzen. Deze prijzen zijn per persoon en administratiekosten à € 8,50 per boeking.

 

Wij hebben momenteel de volgende shows draaien:

De Loveboot around the World  All-in € 74,50
Kaapse Meisjes All-in € 95,00
Sterren aan de Maas Muziek á la Carte All-in € 84,50
Meisjes en Matrozen All-in € 89,50
Brunchvaarten All-in € 42,50
Glamour bingo op de Maas Excl. drankjes € 39,95
Speciale (thema) vaarten  Vanaf € 29,95

 

 

Parkeren in de omgeving is na 18:00 gratis.

Theater op het water kado doen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers per e-mail via info@partyservice.nl of telefonisch via 0900 – 2353337.

 

Offerte aanvragen

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Mooi gastenboek en website succes Youtube Danny van strien www.dannyvanstrien.jimdo.com
Danny van Strien

Nieuws

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Dé  bingo avond aan boord van partyschip De Ameland.  Heerlijk varen door de havens, langs de skyline van Rotterdam, geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor de rondvaart en deze wordt gecombineerd met een leuke Glamour bingoshow! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven aan boord van Partyschip De Ameland.   

Bestel uw kaarten nu hier

  Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal 7 bingo rondes presenteren en zingen waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus uit gaan. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee! Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus.  

Tickets voor de vaart te koop voor: € 29,50 per persoon. Tickets bestellen

 

Data 2016/2017:

Rondvaart avond inclusief: 

  • Ontvangst met een glas prosecco
  • 7 bingoshow rondes met 7 bingoshow kaarten
  • Rondgang met snacks
  • Entertainment van Johnny Valentino
  • Spetterende rondvaart door Rotterdam
  • Luxe te winnen kado's
  • Leuke Standjes met "dames artikelen" in  een aparte zaal op het schip.

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur Vertrek: 20:00 uur Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven, Rotterdam (tegen over de Euromast). Inschepen bij de blauw/gele waternetsteiger naast de Chineseboot.

Bestel uw kaarten nu hier

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Bingoshow valt onder het entertainment.

september 28, 2017 7:00 pm

Alle berichten