Locatie informatie

De Shows kunnen op diverse locaties worden uitgevoerd. Ook op uw locatie indien u dit wenst.

Voor de reguliere inschrijfavonden,  zetten we  regulier de volgende locaties in:

Het meeste wordt Eventschip De Ameland ingezet, maar het kan gebeuren dat deze bezet is, of ivm andere redenen niet inzetbaar. Dan zullen wij onze overige locaties inzetten (zie onze algemene voorwaarden). De Ameland is de trots van Partyservice Nederland. Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat Partyschip De Ameland uniek is op het water. Aan boord van de Ameland bevinden zich diverse ruimtes waarvan één met een sensationele binnen hoogte van bijna 5 meter. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar, waarbij een loungebar aan boord niet ontbreekt.

Strak, nostalgisch, eigentijds, gedurfd of over de top, Partyschip De Ameland biedt u de gelegenheid om bij uw evenement de ambiance te creëren waar mensen zich goed voelen. Alle sferen passen in de mogelijkheden van De Ameland. Alles kan en mag aan boord van deze spetterende varende locatie.

Het schip beschikt over 3 verschillende dekken. Bij een exclusieve afhuur kunnen de ruimtes geheel naar eigen smaak in te richten, bijvoorbeeld: modern, klassiek, trendy, in thema stijl etc. Alle ruimtes zijn afsluitbaar behalve het videdek. Het schip biedt tal van mogelijkheden. Van een zakelijke bijeenkomst, een spetterende dinnershow op het water tot een spetterend dansfeest. Niets is te gek!

Capaciteit

  • Passagiers 800 gasten
  • Staande recepties en feesten 650 gasten
  • Dinershow zittend 350 gasten
  • Dansfeesten 750 gasten
  • Buffetten 500 gasten