The funny bingoshow

Win te gekke prijzen tijdens het bingospel over de maas!
Unieke avond uit
€29,50 p.p.
Partyschip De Ameland, Rotterdam

Houdt u van gezelligheid en wint u graag mooie prijzen? Bij de the funny bingoshow speelt u al varend een uniek bingo spel op het water. Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven op ons schip en win te gekke prijzen!

The funny bingoshow Rotterdam

U wordt door onze Lakei aan de deur ontvangen. Hij zorgt ervoor dat het plezier al bij de entree begint. Binnen wacht u een muzikale reis want onze Kapitein staat aan het roer van deze cruise. Er zijn drie showtime momenten waar Gene Travis u versteld doet staan met zijn hilarische acts van onder andere Elvis en Pavarotti.

Tijdens deze avond kunt u drankjes en snacks bestellen bij de bars. Naast het enerverende entertainment ziet u ook nog eens de fabuleuze skyline van Rotterdam!

BINGO

Charley, de verre neef van Jan Dino, neemt jullie tijdens The funny bingoshow mee in het prijzen festijn. Natuurlijk zorgen onze altijd goedlachse gastheren en dames ervoor dat u culinair niets te kort komt. Kortom ; The funny bingoshow is een compleet avondje uit.

Catering

Tijdens de vaart is er een kleine kaart beschikbaar en het is mogelijk om vooraf online uw bestelling te plaatsen. Uw bestelling wordt tijdens de vaart geserveerd. Geniet bijvoorbeeld van een bittergarnituur of tapas plateau.

Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen aan boord.

}
Inschepen 19:30
Varen 20.00
}
Einde 23:30

U zorgt zelf voor het prijzenpakket! 

Per ronde kunt u bingokaarten kopen. De inzet per ronde is tevens het prijzengeld van die ronde. Er zijn geen fysieke prijzen meer te winnen, enkel nog geldprijzen.

Bingoboot Rotterdam

Dit unieke partyschip vertrekt van de Parkhaven, onder de Euromast,  in Rotterdam!  In de grote zaal van dit schip bieden wij u geweldig entertainment en natuurlijk The funny bingoshow. Zo beleeft u een gezellig avondje uit met vriendinnen

Prijzen & beschikbaarheid

 

Tickets
Regulier ticket €29,50 p.p.

*U boekt en betaald voor een ticket voor de Rondvaart. De Glamourshow valt onder het gratis entertainment.

**Gedurende deze avond niet toegestaan om eigen dranken of hapjes aan boord te nuttigen tijdens de vaart.

Bingokaart per ronde €5,00 p.p.

Bingo spel

Bingo is misschien wel een van de eenvoudigste spellen om prijzen te winnen. Het is een gezelschapsspel waarbij de spelers één of meerdere bingoloten hebben. Op deze loten staan een aantal vakken met cijfers. Voordat het spel begint wordt bepaald welke patronen als winnaars worden geteld in de verschillende rondes van het bingo spel. De presentator van de bingoavond noemt één voor één de nummers van de ballen op die uit het speciale bingo rad rollen. De bingo spelers houden deze nummers bij op hun bingokaart. Wanneer een speler het eerder genoemde patroon op de bingokaart vol heeft, roept deze bingo! De bingo spelleider controleert of de bingospeler de juiste vakjes heeft doorgekrast, om te kijken of de bingo wel terecht is. Bij een juiste bingo wordt een prijs uitgereikt aan de bingospeler.