Big Rivers blues cruise

Deins mee op de golven van de blues!
Unieke avond uit
Prijzen via Big Rivers
Parkhaven, Rotterdam

Het Big Rivers festival is één van de grootste gratis toegankelijke evenementen van Nederland. De prachtige historische binnenstad van Dordrecht vormt het unieke decor van het festival. Ieder jaar vinden meer dan 140.000 bezoekers hun weg naar de stad en genieten van een brede programmering met meer dan 150 acts op 10 podia.

Om het festival mogelijk te maken zijn er samenwerkingen met diverse bedrijven en organisaties uit de omgeving en werken ondermeer 150 vrijwilligers mee in de productie.

Inspiratie voor het festival is ‘Mardi Gras’ uit New Orleans, dat vertaald uit het Frans letterlijk ‘vette dinsdag’ betekend. Een groot stadsfeest waarin de overvloed gevierd wordt en iedereen met elkaar deelt. Big Rivers is voor iedereen gratis toegankelijk. Bezoekers zijn te herkennen aan de kralenkettingen die mensen voor een klein bedrag kunnen aanschaffen om het festival te steunen. Deze kettingen worden met elkaar geruild en gedeeld en staan zo symbool voor verbinding tussen bezoekers, muzikanten en de stad.

Prijzen & beschikbaarheid

 

data

11 juli

Tickets