Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

dinnershow Den Haag

Bent u op zoek naar een bijzondere invulling van uw volgende bedrijfsuitje, familiedag, jubileum of een andere feestelijke gelegenheid? Wat de aanleiding voor het festijn ook is, onze dinnershow in of rondom Den Haag geeft u alle ingrediënten voor een bijzondere avond uit. Verzameld op één locatie, de partyboot van Theater op het Water.

De dinnershows van Theater op het Water

Bij onze dinnershows dompelt u uzelf onder in een volstrekt unieke belevenis: niet alleen treden ervaren mensen op in een bijzonder toneelstuk of musical. Ook doen onze chef-koks hun uiterste best om u een culinair hoogtepunt te bezorgen. Onze bemanning zorgt voor uw en onze veiligheid op de Rotterdamse wateren.

Wij bieden diverse soorten shows aan, ieder met een geheel programma en sfeer. Deze vier shows zijn:

 • dinnershows
 • Miami Moonlight Cruise
 • Stookolie & Dreams
 • The Loveboot
 • Klik op één van de vier titels om meer te lezen over die desbetreffende dinershow in de buurt van Den Haag.

  Theater op het Water

  Theater op het Water is een theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld in
  het theater. Dit theater is letterlijk op het water, wij hebben de beschikking over een heuse partyboot. Wij hebben voor deze bijzondere combinatie van varen, vermaak en voer gekozen om onze gasten een geheel eigen belevenis te laten ervaren.

  Reservering maken

  Wilt u zelf genieten van onze unieke dinnershow in de buurt van Den
  Haag
  ? Reserveer in dat geval snel en gemakkelijk online uw kaarten voor één van onze vier shows. U ziet bij ieder van de vier shows een bruine knop met ‘Bestel hier uw kaarten’. Door op deze knop te klikken en de bestelprocedure te doorlopen, bent u binnen de kortste keren verzekerd van een uniek avondje uit!

  Zie ook: Bedrijfsuitje Schiedam, Dinnershow Schiedam, Bedrijfsfeest Rotterdam en Bedrijfsuitje op het water

Theaterophetwater

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten