Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Bedrijfsuitje Rotterdam

Een bijzonder bedrijfsfeest waarbij u rustig kunt gaan zitten en van alle kanten bediend en geëntertaind wordt is een bijzondere ervaring. Deze ervaring kunt u zelf creëren door een bedrijfsuitje door Rotterdam en over haar wateren te reserveren. Kies voor één van de dinnershows van Theater op het Water, inclusief diner op een echt en varend partyschip voor een bijzondere ervaring.

Kiezen uit shows

Onze artiesten zijn getraind en ervaren, daardoor kunnen wij verschillende dinnershows aanbieden. Dat zijn er liefst vier! Ieder verhaal heeft een eigen verhaal, aankleding en een ander menu. Wij bieden momenteel deze vier shows aan, die ook zeer regelmatig als bedrijfsfeest in de omgeving van Den Haag worden geboekt:

Over ons

Theater op het Water is een theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld in het eigen varend theater in Rotterdam en over haar wateren. Wij hebben voor deze bijzondere combinatie gekozen om bedrijfsuitjes en andere gelegenheden bijzonder te maken. Wij nemen alle facetten van het uitje op ons, zodat ook u als organisator achterover zit en volledig ontspant.

Reserveren bij Theater op het Water

Wilt u samen met uw afdeling of gehele organisatie aanschuiven bij Theater op het Water voor een bijzonder bedrijfsuitje in Rotterdam? U reserveert snel en gemakkelijk op deze website. Dat doet u door allereerst een show uit te kiezen en vervolgens op de bruine knop ‘Bestel hier uw kaarten’ te klikken. Komt u met 100 mensen of meer naar één van onze dinnershows? Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden voor een eigen of aangepaste invulling. Neem daarvoor contact met onze medewerkers op.

Zie ook: Bedrijfsuitje Schiedam, Dinnershow Schiedam, Bedrijfsfeest Rotterdam en Bedrijfsuitje op het water

Bedrijfsuitje Den Haag

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten