image

Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Exclusieve Dinnershow

Exclusieve standaard shows boekbaar voor uw evenement, maar ook Show avonden op maat.

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje waar u en uw collega’s nog lang over na zullen praten?
Wij hebben werkelijk iets unieks voor u.
Boek een van onze spectaculaire dinershows en geniet van een avondvullend programma met heerlijk eten en drinken, een havenrondvaart en top entertainment.

U kunt voor uw gezelschap het schip met de diverse entertainment exclusief afhuren.
Het schip is exclusief af te huren vanaf 50 tot 750 personen.

  • Reguliere dinnershowopstelling is van 50 tot 250 personen afhankelijk van de show.
  • Opstelling op alle dekken is tot maximaal 500 pers. Uw gasten zullen in dit geval geen vaste zitplaatsen hebben. Het entertainment zal over het gehele schip verspreid worden.

De avond is geheel in te vullen naar uw wensen. Wij kunnen het entertainment aanpassen, extra entertainment inzetten of themafeesten verzorgen waarbij wij het culinair aanpassen op het thema.

Buiten de afmeerplaats Rotterdam kunnen wij natuurlijk ook uw kant op komen! Zo heeft De Ameland verschillende feesten al verzorgt in onder andere Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Antwerpen, Almere etc.

Neem contact op met een van onze enthousiaste medewerkers via 0900 – 2353337 of via info@partyservice.nl. Zij stellen samen met u een avond samen om nooit meer te vergeten!

> Kosten indicatie exclusieve standaard show= De Reguliere prijs x 170 gasten.

> Kosten opbouw exclusieve show op maat:  Scheepshuur+Entertainment groep + licht en geluid met technicus+ culinaire invulling + consumpties en Service & bediening ondersteuning.

> Nieuwe inschrijfavonden openen wij vanaf ca 85 gasten.

Offerte aanvragen

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten