Unieke bedrijfsuitjes

Is het weer de tijd van het jaar dat het tijd wordt voor de jaarlijkse barbecue, bowling- of steengrillavond op het werk, maar bent u toe aan iets anders? Een invulling van deze gelegenheid waar u zelf niets meer aan toe hoeft te voegen? Het toppunt van unieke bedrijfsuitjes wordt u geboden door Theater op het Water: een unieke theatervoorstelling, op een boot en inclusief diner. Dit noemen wij een dinnershow, een unieke combinatie van entertainment en dineren en dat terwijl u op een boot vaart.

Over Theater op het Water

Theater op het Water is een theatergezelschap dat bestaat uit enthousiaste, ervaren en professionele acteurs en actrices. Deze groep mensen wordt aangevuld met koks die hun weg in de keuken weten en betrouwbare zeelui die ons partyship bevaren. Niet alleen is Theater op het Water ven de meest unieke bedrijfsuitjes maar biedt ook een ervaring die u niet snel zult vergeten.

Kiezen uit vier dinnershows

Wij bieden u de keuze uit vier shows, ieder met een eigen verhaal en sfeer. Graag nodigen wij u uit op Partyschip de Ameland, voor een unieke ervaring. De vier shows die wij op dit moment aanbieden voor unieke bedrijfsuitjes zijn:

  • A la Carte;
  • The Loveboat;
  • Miami Moonlight Cruise;
  • Stookolie & Dreams.

Meer over deze vier dinnershows, leest u hier.

Online reserveren

Wilt u samen met uw collega’s genieten van unieke bedrijfsuitjes en online reserveren bij Theater op het Water? Boek snel en gemakkelijk uw zitplaatsen op deze website. Bent u met meer dan 100 collega’s aanwezig? Dan kunnen wij samen met u een eigen invulling aan uw bezoek geven, vul daarvoor ons offerte formulier in of neem contact met ons op. Ook wanneer u een vraag of opmerking heeft voor u een reservering maakt kunt u contact met ons opnemen. Hopelijk tot snel!