Rondvaart Europoort RVE3
Spot zeehonden en zeereuzen!

b
Uitgebreide lunch mogelijk
€ 29,95
Maeslantkeringweg, Hoek van Holland

Beleef de 2e Maasvlakte

RVE3 neemt u mee voor een vaart van 3 uur vanuit Hoek van Holland, dichterbij de Maasvlakte met zijn imposante zeeschepen kunt u niet komen!

Rondvaart Europoort

Rondvaart Europoort verzorgt de mooiste rondvaarten bij Hoek van Holland op de Maasvlakte.
Tijdens de rondvaarten ontdekt u een stuk Nederland waar u met de auto niet kunt komen. U ziet stoere zeereuzen, grote terminals en vertederende zeehondjes. Er is zo veel te beleven!

 

Praktisch

Het schip is rolstoelvriendelijk en beschikt over een invalide toilet. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Er is catering aan boord aanwezig

Tijdens de rondvaart

Aan boord hebben wij een explicatie in drie talen (Nederlands, Engels en Duits), op het scherm draait een film over het ontstaan en de creatie van de 2e Maasvlakte en op onze kaart vindt u alle bezienswaardigheden in de omgeving. De kapitein geeft uitleg. In overleg is er een bezoekje aan de stuurhut mogelijk. Liever een echte gids aan boord? Op aanvraag kunnen wij dit voor u regelen!

Groepen, scholen en busmaatschappijen

Rondvaart Europoort vaart altijd voor u! We openen speciaal een vaart op de door u gewenste datum en tijd! Ook hebben we standaard vaarten op de donderdag en zaterdag in de schoolvakanties!

Vaarroute

Vanaf de nieuwe waterweg varen we naar de Nijlhaven en naar het Yangtzekanaal. We gaan naar het nieuwste gedeelte van de Rotterdamse haven met de allergrootste containerterminals zoals RWG, APM en Euromax. Met dit in zee aangelegde gebied ter grootte van 2000 hectare werd de Rotterdamse haven 20% groter en is bereikbaar voor de nieuwste en grootste containerschepen. De echte zeereuzen van 300 en 400 meter lang!

Tip: Neem uw camera mee! Tijdens Rondvaart 2e Maasvlakte krijgen we regelmatig zeehondjes voor de lens!

Catering

Aan boord zijn diverse dranken, belegde broodjes, snacks, ijs en zoete lekkerneijen te verkrijgen. Vanaf twee personen kunt u vooraf een lunchtas, lunch of diner reserveren. Eigen consumpties nuttingen is niet toegestaan.

}
Inschepen 12:00
Varen 12:30
}
Einde 15:30

Futureland

Tijdens deze rondvaart krijg u de gelegenheid Futureland te bezoeken (gratis entree). Informatiecentrum FutureLand laat bezoekers kennismaken met de vele aspecten van de aanleg en inrichting van een nieuw havengebied en de ontwikkelingen in de grootste en slimste haven van Europa. FutureLand is toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is naar Maasvlakte 2 en innovatie, digitalisering en energietransitie in de Rotterdamse haven. Zie het, doe het, beleef het!

Prijzen & beschikbaarheid

 

Data

Wekelijkse afvaarten vanaf juni tot en met september.
Bekijk onze 
vaaragenda voor actuele data

Tickets
Regulier ticket v.a. € 24,75
4 tot en met 11 jaar v.a. € 18,95