Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Partyschip Utrecht boeken

Bent u op zoek naar een leuke invulling van uw volgende uitje collega’s familie, en vrienden? Wilt u niet nog een keer naar hetzelfde restaurant met de afdeling, bowlen en daarna steengrillen met de familie en weer hetzelfde eten bij en met vrienden? Dat hoeft ook niet langer! Stap in plaats daarvan aan boord van ons partyschip Utrecht en omgeving die u over de Rotterdamse wateren vaart!

Meer over ons

Door onze naam is het geen verrassing meer, wij zijn daadwerkelijk een theater op het water. Op onze boot worden met regelmaat dinnershows gespeeld waarin professionele en getrainde artiesten optreden. Tegelijkertijd koken ervaren chef-koks een overheerlijk diner en bent u veilig aan boord dankzij onze bemanning. Een bijzondere combinatie van leuke elementen.

Kiezen voor Theater op het Water

Vele mensen gingen u voor met een bezoek aan een van de partyschepen nabij Utrecht van Theater op het Water. Eerder las u al dat wij diner en entertainment op een unieke wijze combineren, dat is de eerste reden. Zij kiezen ook voor ons, omdat:

  • Wij een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden
  • Regelmatig diverse dinnershows spelen
  • U persoonlijk verwelkomen

Waarom gaat u voor ons kiezen? Ook dat horen wij graag van u!

Direct reserveren

Bent u nieuwsgierig geraakt naar de mogelijkheden die wij u bieden? Wilt u nabij Utrecht aan boord stappen van een partyschip van Theater op het Water? Met behulp van het keuzemenu op deze website leest u meer over ons, onze shows en alle verdere informatie die u wilt lezen. Ook direct reserveren doet u op deze website. Heeft u een vraag of opmerking over ons theater? Neem dan contact met ons op om met ons in gesprek te raken en een passend antwoord te ontvangen.

Theaterophetwater

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Dé  bingo avond aan boord van partyschip De Ameland.  Heerlijk varen door de havens, langs de skyline van Rotterdam, geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor de rondvaart en deze wordt gecombineerd met een leuke Glamour bingoshow! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven aan boord van Partyschip De Ameland.   

Bestel uw kaarten nu hier

  Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal 7 bingo rondes presenteren en zingen waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus uit gaan. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee! Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus.  

Tickets voor de vaart te koop voor: € 29,50 per persoon. Tickets bestellen

 

Data 2016/2017:

Rondvaart avond inclusief: 

  • Ontvangst met een glas prosecco
  • 7 bingoshow rondes met 7 bingoshow kaarten
  • Rondgang met snacks
  • Entertainment van Johnny Valentino
  • Spetterende rondvaart door Rotterdam
  • Luxe te winnen kado's
  • Leuke Standjes met "dames artikelen" in  een aparte zaal op het schip.

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur Vertrek: 20:00 uur Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven, Rotterdam (tegen over de Euromast). Inschepen bij de blauw/gele waternetsteiger naast de Chineseboot.

Bestel uw kaarten nu hier

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Bingoshow valt onder het entertainment.

september 28, 2017 7:00 pm

Alle berichten