Partyschip Utrecht boeken

Bent u op zoek naar een leuke invulling van uw volgende uitje collega’s familie, en vrienden? Wilt u niet nog een keer naar hetzelfde restaurant met de afdeling, bowlen en daarna steengrillen met de familie en weer hetzelfde eten bij en met vrienden? Dat hoeft ook niet langer! Stap in plaats daarvan aan boord van ons partyschip Utrecht en omgeving die u over de Rotterdamse wateren vaart!

Meer over ons

Door onze naam is het geen verrassing meer, wij zijn daadwerkelijk een theater op het water. Op onze boot worden met regelmaat dinnershows gespeeld waarin professionele en getrainde artiesten optreden. Tegelijkertijd koken ervaren chef-koks een overheerlijk diner en bent u veilig aan boord dankzij onze bemanning. Een bijzondere combinatie van leuke elementen.

Kiezen voor Theater op het Water

Vele mensen gingen u voor met een bezoek aan een van de partyschepen nabij Utrecht van Theater op het Water. Eerder las u al dat wij diner en entertainment op een unieke wijze combineren, dat is de eerste reden. Zij kiezen ook voor ons, omdat:

  • Wij een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden
  • Regelmatig diverse dinnershows spelen
  • U persoonlijk verwelkomen

Waarom gaat u voor ons kiezen? Ook dat horen wij graag van u!

Direct reserveren

Bent u nieuwsgierig geraakt naar de mogelijkheden die wij u bieden? Wilt u nabij Utrecht aan boord stappen van een partyschip van Theater op het Water? Met behulp van het keuzemenu op deze website leest u meer over ons, onze shows en alle verdere informatie die u wilt lezen. Ook direct reserveren doet u op deze website. Heeft u een vraag of opmerking over ons theater? Neem dan contact met ons op om met ons in gesprek te raken en een passend antwoord te ontvangen.