Moederdag specials

Cadeautip: Wannebiezz special of een heerlijke High Tea!
Unieke avond uit
Voor elk budget
Rotterdam & Hoek van Holland

Vier moederdag op het water

Tijdens Moederdag zet heel Nederland alle moeders, oma’s en partners in het zonnetje om de dankbaarheid te tonen voor alle liefde, geduld en plezier dat je met elkaar deelt. Daar hoort natuurlijk een geweldig cadeau bij. Wij hebben de allerleukste tip voor Moederdag in Rotterdam en Hoek van Holland! Vaar mee met onze Wannebiezz show of High Tea.

 Moederdag specials met de Wannebiezz!

De Wannebiezz zorgde al eerder voor een groot succes aan boord van Mps. De Ameland en Mps. Brandaris. Dit jaar gaan we het feestje nog eens goed over doen. Zorg daarom dat je er bij bent! #echwel

Tijdens Moederdag in Rotterdam halen de Wannebiezz alles uit de kast om er een dolle boel van te maken. Gekkigheid in een humoristische, muzikale en vooral interactieve show waarbij zelfs de meest verlegen personen een liedje meezingen of een dansen. Geen show is hetzelfde omdat de interactie met het publiek bepalend is voor het verloop. Veel gouwe ouwe (en soms wat foute) hits garanderen een te gek meezingfeest vol Hollandse gezelligheid, Rotterdamse bravoure en brutale humor!

Een verzorgde en gezellig avondje uit

Op 9 mei, één dag voor Moederdag, is het tijd om alle moeders in het zonnetje te zetten. Verras je moeder, oma of partner met een welverdiend avondje uit! Een rondvaart door de wereldhaven van Rotterdam, lekkere hapjes, mooie wijnen en bovenal heel veel gezelligheid met een fantastische show van de Wannebiezz. We hebben tickets voor ieder budget, met of zonder extra arrangement. Kies het pakket dat bij u past en stap aan boord!

Adres

Parkhaven 7
3016 GM, Rotterdam

}
Inschepen 19:30
Varen 20.00
}
Einde 23:00

Moederdag High Tea Cruise

Een speciale moederdagvaart door de 2e Maasvlakte. Even uitwaaien na alle presentjes, ontbijtjes op bed en lieve woorden namens het hele gezin. Met een drie uur durende vaart over de 2e Maasvlakte een ideaal gezinsuitje. Voor deze editie pakken we uit met een uitgebreide High Tea en daarbij worden de moeders nogmaals in het zonnetje gezet. De muzikale odes zullen elkaar in rap tempo opvolgen voor alle moeders en oma’s die op deze vaart aanwezig zullen zijn.

Moederdag in Hoek van Holland

10 mei zal ons schip afmeren vanaf de steiger in de omgeving van het Keringshuis. We maken een gezellige rondvaart met live entertainment en heerlijke high tea met hapjes en drankjes.

Adres

Maeslantkeringweg 139,
3151 ZZ Hoek van Holland

}
Inschepen 13:45
Varen 14.00
}
Einde 17:00

Prijzen & beschikbaarheid

 

Tickets

Momenteel geen vaarten beschikbaar.

Wannebiezz optioneel buffet € 30,00 p.p.
Regulier ticket € 24,50 p.p.

High Tea Moederdag cruise

Consumpties aan boord of €25 per arrangement