Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Menu

Tijdens de dinnershows treft u aan boord een sfeervol culinair plein aan. Indien dit bij het arrangement bij in zit starten we met een uitgeserveerde soep van het seizoen, vervolgens wordt u per tafel door de partymanager uitgenodigd om deel te nemen aan het buffet. Nadat iedere tafel op het schip één keer heeft mogen genieten bent u vrij om zoveel te eten als u wilt. U kunt genieten van heerlijke salades, vis- en vleesgerechten. Na het buffet serveren wij een nagerecht passend bij het seizoen. Indien dit bij het arrangement in zit sluiten wij de avond af met een heerlijk kopje koffie/thee met een lekkernij.

De gerechten.

De culinaire invulling is in het thema van de show en afhankelijk van het aantal gasten aanwezig op de avond. U moet denken aan verschillende culinaire kramen met de heerlijkste gerechten zoals:

 • Broodkraam met diverse soorten brood, botters en bijlage.
 • Salade bar met heerlijke verse slasoorten, garnituren en dressings om zelf uw salade samen te stellen.
 • Diverse Buffet stands met heerlijke warme gerechten zoals; vlees, vis, sidedishes, groentes en garnituren (afhankelijk van thema en seizoen).
 • Dessert buffet, met een waterval aan chocolade, snoeperijtjes en andere heerlijke gerechten om je vingers bij af te likken.

Bijzonderheden

Heeft u last van een allergie, diëten of bent u vegetarisch? Geef dit bij uw reservering zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Dé  bingo avond aan boord van partyschip De Ameland.  Heerlijk varen door de havens, langs de skyline van Rotterdam, geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor de rondvaart en deze wordt gecombineerd met een leuke Glamour bingoshow! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven aan boord van Partyschip De Ameland.   

Bestel uw kaarten nu hier

  Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal 7 bingo rondes presenteren en zingen waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus uit gaan. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee! Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus.  

Tickets voor de vaart te koop voor: € 29,50 per persoon. Tickets bestellen

 

Data 2016/2017:

Rondvaart avond inclusief: 

 • Ontvangst met een glas prosecco
 • 7 bingoshow rondes met 7 bingoshow kaarten
 • Rondgang met snacks
 • Entertainment van Johnny Valentino
 • Spetterende rondvaart door Rotterdam
 • Luxe te winnen kado's
 • Leuke Standjes met "dames artikelen" in  een aparte zaal op het schip.

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur Vertrek: 20:00 uur Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven, Rotterdam (tegen over de Euromast). Inschepen bij de blauw/gele waternetsteiger naast de Chineseboot.

Bestel uw kaarten nu hier

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Bingoshow valt onder het entertainment.

september 28, 2017 7:00 pm

Alle berichten