Menu

Tijdens de dinnershows treft u aan boord een sfeervol culinair plein aan. Indien dit bij het arrangement bij in zit starten we met een uitgeserveerde soep van het seizoen, vervolgens wordt u per tafel door de partymanager uitgenodigd om deel te nemen aan het buffet. Nadat iedere tafel op het schip één keer heeft mogen genieten bent u vrij om zoveel te eten als u wilt. U kunt genieten van heerlijke salades, vis- en vleesgerechten. Na het buffet serveren wij een nagerecht passend bij het seizoen. Indien dit bij het arrangement in zit sluiten wij de avond af met een heerlijk kopje koffie/thee met een lekkernij.

De gerechten.

De culinaire invulling is in het thema van de show en afhankelijk van het aantal gasten aanwezig op de avond. U moet denken aan verschillende culinaire kramen met de heerlijkste gerechten zoals:

  • Broodkraam met diverse soorten brood, botters en bijlage.
  • Salade bar met heerlijke verse slasoorten, garnituren en dressings om zelf uw salade samen te stellen.
  • Diverse Buffet stands met heerlijke warme gerechten zoals; vlees, vis, sidedishes, groentes en garnituren (afhankelijk van thema en seizoen).
  • Dessert buffet, met een waterval aan chocolade, snoeperijtjes en andere heerlijke gerechten om je vingers bij af te likken.

Bijzonderheden

Heeft u last van een allergie, diëten of bent u vegetarisch? Geef dit bij uw reservering zodat wij hier rekening mee kunnen houden.