Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

17 december Kerstcruise on the Maas

17 december 2016 de Kerstcruise on the Maas

Wilt u uw vrienden, collega´s of klanten feestelijk onthalen  tijdens de kerstdagen of voor Oud en Nieuw? Wilt u het jaar vrolijk afsluiten? Dan bieden wij tijdens de kerstmaand een sfeervolle en originele locatie, namelijk de kerstavonden aan boord van ons feestelijk Partyschip De Ameland.

Een winterse dagen in het hartje van de stad! Terwijl de wind door de stad raast en u uw jas nog wat dichter trekt, ligt de verwarmde boot voor uw gezelschap al klaar. Deze avond is er spectaculaire dinershow voor u opgezet in kerststijl. Een avond vol dans, zang en cabaret. Daarnaast kunt u genieten van overheerlijke winterse gerechten en rondlopen om zo het uitzicht op de Rotterdamse Skyline te bewonderen.  Geniet van de stad Rotterdam, gehuld in wintersferen, vanaf het water. U leert de stad op magische wijze kennen.

Tijden:

19:30 uur Inschepen
20:00 uur Vertrek
24:00 uur Einde avond

Arrangement:

De prijs is vanaf € 74,50 per persoon. Deze prijs is voor de havencruise, het entertainment en het buffet. Dit is exclusief drankenarrangement vanaf €20,00  en € 8,50 reserveringskosten per boeking.

In het arrangement:

 • Ontvangst brood en boters
 • Seizoens soepje met passend garnituur
 • Warm – koud Diner buffet
 • Dessert
 • Kopje koffie met friandises
 • Live Entertainment en animatie
 • Havencruise

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Dé  bingo avond aan boord van partyschip De Ameland.  Heerlijk varen door de havens, langs de skyline van Rotterdam, geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor de rondvaart en deze wordt gecombineerd met een leuke Glamour bingoshow! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven aan boord van Partyschip De Ameland.   

Bestel uw kaarten nu hier

  Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal 7 bingo rondes presenteren en zingen waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus uit gaan. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee! Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus.  

Tickets voor de vaart te koop voor: € 29,50 per persoon. Tickets bestellen

 

Data 2016/2017:

Rondvaart avond inclusief: 

 • Ontvangst met een glas prosecco
 • 7 bingoshow rondes met 7 bingoshow kaarten
 • Rondgang met snacks
 • Entertainment van Johnny Valentino
 • Spetterende rondvaart door Rotterdam
 • Luxe te winnen kado's
 • Leuke Standjes met "dames artikelen" in  een aparte zaal op het schip.

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur Vertrek: 20:00 uur Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven, Rotterdam (tegen over de Euromast). Inschepen bij de blauw/gele waternetsteiger naast de Chineseboot.

Bestel uw kaarten nu hier

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Bingoshow valt onder het entertainment.

september 28, 2017 7:00 pm

Alle berichten