Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Dinervaart

Heerlijk uit eten… Sfeervol dineren aan boord van een van onze passagiersschepen.

Vanaf 19:15 uur is inscheping en om 19:30 uur vertrekt de boot voor het maken van een tocht door de Rotterdamse wereld haven om u eens een andere kant van Rotterdam te laten zien.

Na afvaart serveert de bemanning een voorgerecht aan tafel. Voor het hoofdgerecht en dessert wordt u uitgenodigd aan de buffettafels en is er een ruime keuze uit diverse gerechten.

Om 22:00 uur meert de boot weer af bij de parkhaven, midden in de stad en tegenover de Euromast. Na deze heerlijke cruise kunt u nog even de stad bezoeken en zelf ervaren waarom Rotterdam zo’n gezellige stad is.

Elke maand staat het dinerbuffet in het teken van een speciaal thema. In de maand .. is dat … Tijdens de boottocht …..

Bijvoorbeeld:

Wij serveren een voorgerecht aan tafel

Vitello Tonnato
Mini-broodjes & focaccia
Roomboter & Kruidenboter

Hoofdgerecht in buffetvorm

Op de huid gebakken zeebaarsfilet met een waterkerssaus
Parelhoen suprême met een truffelsaus
Pommes gratin
Fettucini met verse groeten
Salade

Dessertbuffet

Mousse au Chocolat
Verse fruitsalade
Crème Brulee
Kaasplateau

Prijs:

Volwassenen: € 49,50 p.p.
Kinderen van 4 t/m 12 jr: € 29,75 p.p.

Drankjes zijn niet inbegrepen in de prijs en deze kunt u contact afrekenen nar afloop van de tocht. U kunt er ook voor kiezen voor een standaard drankenarrangement á € 19,50 p.p.

U kunt er ook kiezen voor een speciaal wijnarrangement. Bij inscheping schenken wij een glas Cremant de Bourgogne en tijden het diner de selecteerde wijnen door het wijnhuis Jan van Breda. Bij het dessert schenken wij een dessertwijn en bij het kaasplateau een glaasje Late Bottled Vintage port.

Uiteraard worden ook alle andere drankjes (excl. buitenlands gedestilleerde dranken) onbeperkt geschonken. De prijs van dit speciale drankenarrangement bedraagt € 28,50 p.p.

Periode Datum Thema
Mei Lente cruise
Juni Asperge cruise
Juli Streekgerechten cruise
Augustus Tapas cruise
September Wijn en Spijs cruise
Oktober Herfstcruise
November Wilde gerechten cruise
December Wintercruise

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Dé  bingo avond aan boord van partyschip De Ameland.  Heerlijk varen door de havens, langs de skyline van Rotterdam, geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor de rondvaart en deze wordt gecombineerd met een leuke Glamour bingoshow! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven aan boord van Partyschip De Ameland.   

Bestel uw kaarten nu hier

  Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal 7 bingo rondes presenteren en zingen waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus uit gaan. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee! Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus.  

Tickets voor de vaart te koop voor: € 29,50 per persoon. Tickets bestellen

 

Data 2016/2017:

Rondvaart avond inclusief: 

  • Ontvangst met een glas prosecco
  • 7 bingoshow rondes met 7 bingoshow kaarten
  • Rondgang met snacks
  • Entertainment van Johnny Valentino
  • Spetterende rondvaart door Rotterdam
  • Luxe te winnen kado's
  • Leuke Standjes met "dames artikelen" in  een aparte zaal op het schip.

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur Vertrek: 20:00 uur Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven, Rotterdam (tegen over de Euromast). Inschepen bij de blauw/gele waternetsteiger naast de Chineseboot.

Bestel uw kaarten nu hier

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Bingoshow valt onder het entertainment.

september 28, 2017 7:00 pm

Alle berichten