Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

14 februari Romantische Valentijnsdiner

Dinsdag 14 februari Speciale Valentijnsdinershow!

Op  14 februari 2018 maakt ons partyschip De Ameland een romantische havencruise door de havens van Rotterdam.

De gezellige Amerikaanse televisieserie die zich op een cruiseschip afspeelden was een heuse belevenis. Maar wij hebben een Rotterdamse Loveboot! Captain Johnny Stubbing zal samen met zijn zangeressen de avond vullen met de gezelligste klassiekers. Waan je in het bruine café van De Loveboot met meezingers, of stap terug in de tijd met de dance en disco classics of ontmoet Elvis die speciaal nog één keer zijn hits brengt.

Speciaal voor Valentijnsdag wordt het programma nog romantischer, Is het repertoire nog rooskleuriger en staat de avond nog meer in het teken van verliefdheid! Daarnaast natuurlijk de gebruikelijke hoogtepunten: Heerlijk genieten van de rondvaart door de grootse en mooiste haven van Europa ! Een heerlijke show door superentertainer Johnny Valentino en zijn crew en een heerlijk buffet!

Een avond om nooit te vergeten, waar je samen naartoe kunt, met je geliefde.  Wil je echt indruk maken op je partner: boek een vaart op deze speciale Loveboot around the World!

Offerte aanvragen

TIJDEN:


19:30 uur Inschepen
20:00 uur Vertrek
23:00 uur Afterparty
24:00 uur Einde

PRIJS:

– Ticket inclusief Hollands drankenarrangement € 74,50 all-in
– Ticket inclusief Buitenlands drankenarrangement € 84,50 all-in

 

LOCATIE:

Partyschip De Ameland. Parkhaven 7, 3016 GM Rotterdam (t.o. de Euromast)

 

TICKETVERKOOP: Klik hier

 

Het 3-gangen menu:


Voor: Seizoenssoep met Pain de Mer brood met diverse smeersels

Hoofd: Het hoofdgerecht zullen wij in een uitgebreid warm en koud buffet presenteren. In het buffet vindt u diverse koude salades, warme vis en vlees gerechten, sidedishes, groentes en garnituren (alle gerechten afhankelijk van het seizoen),

Dessert: Verassingsdessert van de Chefkok

Bittergarnituur: Tijdens de afterparty zullen wij een smakelijke bittergarnituur serveren.

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Gelieve dit veld leeg te laten.

Gastenboek

Een surpriseparty van m'n vriendinnen voor m'n 50e verjaardag is mede door dit team een onvergetelijke avond geworden! Superleuk!
Lucienne

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten