Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Partyboot Utrecht boeken

Partyboot Utrecht boeken

Bent u op zoek naar een bijzonder leuke avond uit? Kies voor een bezoek aan onze partyboot Utrecht waarmee u familie, vrienden en collega’s een unieke belevenis geeft en waar u over blijft napraten. Uzelf natuurlijk ook. Theater op het Water biedt u een unieke combinatie van theater, varen en dineren. Allemaal onder een dak!

Over Theater op het Water

Zoals onze naam al zegt zijn wij een varend theatergezelschap. Actief in de wateren van Rotterdam, nabij Utrecht Op onze partyboot spelen wij diverse toneelstukken voor u, compleet met band en passende kostuums en decors. U geniet ondertussen niet alleen van onze show, maar ook van een heerlijk diner dat door onze professionele chef-koks voor u wordt klaargemaakt. Zij weten wat lekker is!

Kiezen voor deze unieke ervaring

Er zijn meerdere redenen waarom gekozen wordt voor één van de cruises die Theater op het Water. Meerdere redenen waarom mensen aan boord stappen van onze partyboten nabij Utrecht, namelijk:

  • Getrainde artiesten die u verrassen
  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding en
  • Meerdere dinnershows waar u uit kunt kiezen
  • De algehele ervaring die wij u bieden.

Al met al kiest u voor Theater op het Water, omdat wij u een complete ervaring geven.

Direct online boeken

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die Theater op het Water biedt? Stapt u binnenkort aan boord van onze partyboot nabij Utrecht, namelijk in Rotterdam? Boek direct online, dat doet u gewoon op deze website.

Theaterophetwater

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten