Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

17 december Kerstcruise on the Maas

17 december 2016 de Kerstcruise on the Maas

Wilt u uw vrienden, collega´s of klanten feestelijk onthalen  tijdens de kerstdagen of voor Oud en Nieuw? Wilt u het jaar vrolijk afsluiten? Dan bieden wij tijdens de kerstmaand een sfeervolle en originele locatie, namelijk de kerstavonden aan boord van ons feestelijk Partyschip De Ameland.

Een winterse dagen in het hartje van de stad! Terwijl de wind door de stad raast en u uw jas nog wat dichter trekt, ligt de verwarmde boot voor uw gezelschap al klaar. Deze avond is er spectaculaire dinershow voor u opgezet in kerststijl. Een avond vol dans, zang en cabaret. Daarnaast kunt u genieten van overheerlijke winterse gerechten en rondlopen om zo het uitzicht op de Rotterdamse Skyline te bewonderen.  Geniet van de stad Rotterdam, gehuld in wintersferen, vanaf het water. U leert de stad op magische wijze kennen.

Tijden:

19:30 uur Inschepen
20:00 uur Vertrek
24:00 uur Einde avond

Arrangement:

De prijs is vanaf € 74,50 per persoon. Deze prijs is voor de havencruise, het entertainment en het buffet. Dit is exclusief drankenarrangement vanaf €20,00  en € 8,50 reserveringskosten per boeking.

In het arrangement:

  • Ontvangst brood en boters
  • Seizoens soepje met passend garnituur
  • Warm – koud Diner buffet
  • Dessert
  • Kopje koffie met friandises
  • Live Entertainment en animatie
  • Havencruise

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten