Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Lasergame Rotterdam

Mysterieuze omgeving en beleving!

Een dagje Rotterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Rotterdamse havens. Met Lasergame Rotterdam ben je actief bezig op het water en in de lasergame arena in het ruim van restaurant de Zwarte Zwaan. Wanneer aan boord van De Ameland stapt bekijk je Rotterdam eens op een hele andere manier.

Lasergame Rotterdam bevindt zich aan de Parkhaven, naast De Ameland. Dus naast een voordelige combinatie is het ook nog eens bijzonder makkelijk en goed te organiseren. Bezoek na het lasergamen Theater op het water en maak er een leuke dag van!

Voor informatie over het tarief van de combinatieticket neem even contact met ons op. 

Website
www.lasergamerotterdam.nl

Adres
Parkhaven 9
3016 GM ROTTERDAM

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten