Theater op het Water dinnershow Rotterdam

Een écht origineel avondje uit

Bent u op zoek naar een bijzondere invulling van uw volgende bedrijfsuitje, familiedag, jubileum of een andere feestelijke gelegenheid? Wat de aanleiding voor het festijn ook is, onze dinnershow in of rondom Rotterdam geeft u alle ingrediënten voor een bijzondere avond uit. Verzameld op één locatie, de partyboot van Theater op het Water.

De dinnershows van Theater op het Water

Bij onze dinnershows in Rotterdam dompelt u uzelf onder in een volstrekt unieke belevenis. Niet alleen treden ervaren mensen op in een bijzonder toneelstuk of musical, ook zorgen onze chef-koks ervoor om u een culinair hoogtepunt te laten beleven.

Theater op een partyboot

Theater op het Water verzorgd al jarenlang zeer diverse dinnershows in Rotterdam. Het theater bevind zich letterlijk op het water, wij hebben de beschikking over een echt partyboot. Een schip met een vaste thuishaven in de Parkhaven, pal onder de Euromast, maar inzetbaar in iedere denkbare plaats waar een aanlegsteiger beschikbaaar is. Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren.

Reservering maken

Wilt u zelf genieten van onze unieke dinnershow in Rotterdam? Reserveer in dat geval snel en gemakkelijk online uw kaarten voor onze shows. Bekijk onze agenda voor shows waar u zo bij kunt aanschuiven en neem contact op voor het exclusief afhuren van ons schip, wanneer u heeft gereserveerd bent u binnen de kortste keren verzekerd van een uniek avondje uit!

The Funny Bingoshow

U wordt door onze Lakei aan de deur ontvangen. Hij zorgt ervoor dat het plezier al bij de entree begint. Binnen wacht u een muzikale reis want onze Kapitein staat aan het roer van deze cruise. Er zijn drie showtime momenten waar Gene Travis u versteld doet staan met zijn hilarische acts van onder andere Elvis en Pavarotti.

Vivencia Dinnershow

Origineel cadeau voor kerst?

Belevingen

Het was een super gave middag, jongens jullie waren top!
Janet Strampel Veldhuizen

- Dinnershow De Wannebiezz -

Hele geweldige avond gehad super genoten van de show en heerlijk gegeten. Ik voelde me gisteren mede door alle lieve medewerkers op een leuke manier speciaal. Ik ben gedeeltelijk afhankelijk van een rolstoel, en dingen die ik wel met wat hulp kan heb ik goede vriendelijke hulp bij gehad van de medewerkers. Niets was teveel jullie zijn stuk voor stuk toppers dank jullie wel.
Francis van der Hoeven - Klop

- Theater op het Water -

Wat een leuke avond hebben wij gehad bingo aan de Maas! Het was om te gieren. Leuke prijzen en entertainment helemaal top.
Sandra Hopman

- Bingo aan de Maas -

Een onvergetelijke ervaring met uw collega’s

Bedrijfsuitje plannen?

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje waar u en uw collega’s nog lang over na zullen praten? Wij hebben werkelijk iets unieks voor u!