Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Cadeaubon

Theater op het water tickets zijn het ultieme avondje uit om cadeau te doen! Een geheel verzorgde avond en voor ieder wat wils!

 

U kunt cadeaubonnen per show bestellen of met een bepaalde waarde. Wanneer u een cadeaubon met een waarde besteld kan dienen zelf kiezen welke show ze graag zou willen bezoeken.

 

Voor cadeaubonnen kunt u ons het beste even een mailtje sturen via info@partyservice.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.

 

Naast onze standaard tickets kunnen wij ook tickets op maat maken. Wilt u grotere tickets, tickets met foto’s of met een speciale tekst? Laat ons dit dan weten. Voor een extra vergoeding kunnen wij uw eigen ticket op maat maken.

Inschrijven Nieuwsbrief

Gelieve dit veld leeg te laten.

Gastenboek

Een surpriseparty van m'n vriendinnen voor m'n 50e verjaardag is mede door dit team een onvergetelijke avond geworden! Superleuk!
Lucienne

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten