Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0187-642090

Dinnershow Rotterdam

Bent u op zoek naar een bijzondere invulling van uw volgende feestelijke gelegenheid? Wat de aanleiding ook is, onze dinnershow in Rotterdam geeft u alles wat u nodig heeft voor een unieke avond uit. De show geeft zelfs meer dan u verwacht. Alle verrassingen zijn op één locatie verzameld, de partyboot van Theater op het Water.

Over Theater op het Water

Theater op het Water is een theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld in het theater op een heuse partyboot. Wij hebben voor deze bijzondere combinatie van varen, vermaak en voer gekozen om onze gasten een geheel eigen belevenis te laten ervaren. Daarnaast spelen wij zelf zo in de hoogste klasse van entertainment en leggen wij de figuurlijke lat steeds hoger voor onszelf.

De dinnershows van Theater op het Water

Bij onze dinnershows bent u getuige van en deelnemer aan een bijzondere gebeurtenis: entertainment, eten en varen worden tot in perfectie gecombineerd. Niet alleen treden ervaren mensen op in een bijzonder toneelstuk of musical. Ook doen onze chef-koks hun uiterste best om u te verrassen op culinair gebied. Onze bemanning zorgt voor uw en onze veiligheid op de wateren van Rotterdam en in haar haven.

Wij bieden diverse soorten shows aan, ieder met een geheel programma en sfeer.

Online plaatsen reserveren

Geniet u binnenkort van onze dinnershow op de wateren van Rotterdam? Reserveer in dat geval snel en gemakkelijk online uw kaarten voor één van onze vier dinnershows. Klik op de bruine knop ‘Bestel hier uw kaarten’, weergegeven bij iedere dinnershow. Komt u met meer dan 100 personen? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van een geheel eigen invulling voor deze grote groep.

Zie ook: Bedrijfsuitje Den Haag, Dinnershow Leiden, Bedrijfsfeest Schiedam, Bedrijfsuitje op het water

Theaterophetwater [contact-form-7 id="3809" title="Landingspagina"]

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek