Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

dinnershow Den Haag

Bent u op zoek naar een bijzondere invulling van uw volgende bedrijfsuitje, familiedag, jubileum of een andere feestelijke gelegenheid? Wat de aanleiding voor het festijn ook is, onze dinnershow in of rondom Den Haag geeft u alle ingrediënten voor een bijzondere avond uit. Verzameld op één locatie, de partyboot van Theater op het Water.

De dinnershows van Theater op het Water

Bij onze dinnershows dompelt u uzelf onder in een volstrekt unieke belevenis: niet alleen treden ervaren mensen op in een bijzonder toneelstuk of musical. Ook doen onze chef-koks hun uiterste best om u een culinair hoogtepunt te bezorgen. Onze bemanning zorgt voor uw en onze veiligheid op de Rotterdamse wateren.

Wij bieden diverse soorten shows aan, ieder met een geheel programma en sfeer. Deze vier shows zijn:

 • dinnershows
 • Miami Moonlight Cruise
 • Stookolie & Dreams
 • The Loveboot
 • Klik op één van de vier titels om meer te lezen over die desbetreffende dinershow in de buurt van Den Haag.

  Theater op het Water

  Theater op het Water is een theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld in
  het theater. Dit theater is letterlijk op het water, wij hebben de beschikking over een heuse partyboot. Wij hebben voor deze bijzondere combinatie van varen, vermaak en voer gekozen om onze gasten een geheel eigen belevenis te laten ervaren.

  Reservering maken

  Wilt u zelf genieten van onze unieke dinnershow in de buurt van Den
  Haag
  ? Reserveer in dat geval snel en gemakkelijk online uw kaarten voor één van onze vier shows. U ziet bij ieder van de vier shows een bruine knop met ‘Bestel hier uw kaarten’. Door op deze knop te klikken en de bestelprocedure te doorlopen, bent u binnen de kortste keren verzekerd van een uniek avondje uit!

  Zie ook: Bedrijfsuitje Schiedam, Dinnershow Schiedam, Bedrijfsfeest Rotterdam en Bedrijfsuitje op het water

Theaterophetwater

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Dé  bingo avond aan boord van partyschip De Ameland.  Heerlijk varen door de havens, langs de skyline van Rotterdam, geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor de rondvaart en deze wordt gecombineerd met een leuke Glamour bingoshow! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven aan boord van Partyschip De Ameland.   

Bestel uw kaarten nu hier

  Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal 7 bingo rondes presenteren en zingen waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus uit gaan. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee! Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus.  

Tickets voor de vaart te koop voor: € 29,50 per persoon. Tickets bestellen

 

Data 2016/2017:

Rondvaart avond inclusief: 

 • Ontvangst met een glas prosecco
 • 7 bingoshow rondes met 7 bingoshow kaarten
 • Rondgang met snacks
 • Entertainment van Johnny Valentino
 • Spetterende rondvaart door Rotterdam
 • Luxe te winnen kado's
 • Leuke Standjes met "dames artikelen" in  een aparte zaal op het schip.

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur Vertrek: 20:00 uur Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven, Rotterdam (tegen over de Euromast). Inschepen bij de blauw/gele waternetsteiger naast de Chineseboot.

Bestel uw kaarten nu hier

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Bingoshow valt onder het entertainment.

september 28, 2017 7:00 pm

Alle berichten