Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0187-642090

dinnershow Den Haag

Bent u op zoek naar een bijzondere invulling van uw volgende bedrijfsuitje, familiedag, jubileum of een andere feestelijke gelegenheid? Wat de aanleiding voor het festijn ook is, onze dinnershow in of rondom Den Haag geeft u alle ingrediënten voor een bijzondere avond uit. Verzameld op één locatie, de partyboot van Theater op het Water.

De dinnershows van Theater op het Water

Bij onze dinnershows dompelt u uzelf onder in een volstrekt unieke belevenis: niet alleen treden ervaren mensen op in een bijzonder toneelstuk of musical. Ook doen onze chef-koks hun uiterste best om u een culinair hoogtepunt te bezorgen. Onze bemanning zorgt voor uw en onze veiligheid op de Rotterdamse wateren.

Theater op het Water

Theater op het Water is een theatergezelschap dat inmiddels meerdere stukken heeft gespeeld in
het theater. Dit theater is letterlijk op het water, wij hebben de beschikking over een heuse partyboot. Wij hebben voor deze bijzondere combinatie van varen, vermaak en voer gekozen om onze gasten een geheel eigen belevenis te laten ervaren.

Reservering maken

Wilt u zelf genieten van onze unieke dinnershow in de buurt van Den
Haag
? Reserveer in dat geval snel en gemakkelijk online uw kaarten voor één van onze vier shows. U ziet bij ieder van de vier shows een bruine knop met ‘Bestel hier uw kaarten’. Door op deze knop te klikken en de bestelprocedure te doorlopen, bent u binnen de kortste keren verzekerd van een uniek avondje uit!

Zie ook: Bedrijfsuitje Schiedam, Dinnershow Schiedam, Bedrijfsfeest Rotterdam en Bedrijfsuitje op het water

Theaterophetwater [contact-form-7 id="3809" title="Landingspagina"]

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek