Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Prijzen

Via Theater op het water bieden wij diverse arrangementen aan. Zo vindt u hier diverse dinnershows, thema rondvaarten en brunch vaarten. De dinnershows zijn al te boeken vanaf € 69,50 per persoon inclusief live entertainment, havencruise, onbeperkt drankjes en met heerlijke diners of buffetten.

Tickets voor de show zijn tot 3 dagen voor showdatum verkrijgbaar. Bekijk onze beschikbare data en shows via de agenda of neem contact op met een van onze medewerkers via 0900 – 2353337.
Het kan zijn, dat door het aantal aanmeldingen of operationele redenen, de show uitgevoerd wordt  op een andere datum, op een van onze andere schepen of locaties.  Mocht een show of datum een wijziging krijgen, dan volgt er geen refund, maar blijven uw kaartjes geldig voor de show op een van onze andere schepen of locaties of voor een volgende show.

Partyschip De Ameland biedt verschillende dinershows aan om te beleven. Hieronder vindt u een overzicht van de shows met hierbij de prijzen. Deze prijzen zijn per persoon en administratiekosten à € 8,50 per boeking.

 

Wij hebben momenteel de volgende shows draaien:

De Loveboot around the World  All-in € 74,50
Kaapse Meisjes All-in € 95,00
Sterren aan de Maas Muziek á la Carte All-in € 84,50
Meisjes en Matrozen All-in € 89,50
Brunchvaarten All-in € 42,50
Glamour bingo op de Maas Excl. drankjes € 39,95
Speciale (thema) vaarten  Vanaf € 29,95

 

 

Parkeren in de omgeving is na 18:00 gratis.

Theater op het water kado doen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers per e-mail via info@partyservice.nl of telefonisch via 0900 – 2353337.

 

Offerte aanvragen

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Zoals u misschien wel is opgevallen ziet de Theater op het water website er iets anders uit dan voorheen. Wij presenteren u dan ook met trots de nieuwe website van Theater op het water. Net als iedereen proberen wij ook zo veel mogelijk mee te gaan met de tijd, dus werd het tijd om de site in een nieuw jasje te steken. In augustus 2014 was het dan zover en kon hij eindelijk online. Wij hopen dat wij het zo een stukje makkelijker voor u hebben gemaakt en u eenvoudiger met de website uit de voeten kunt. Indien u vragen heeft over de website kunt u gerust met een van onze medewerkers contact opnemen via 0900 –2353337 of mailen naar info@theaterophetwater.nl. Graag zien wij u eerste boeking via het nieuwe systeem binnen komen!

januari 1, 2015 12:00 am

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Alle berichten