Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

De LoveBoot

De heerlijkste klassiekers!
De gezellige Amerikaanse televisieserie die zich op een cruiseschip afspeelden was een heuse belevering. Maar wij hebben een Rotterdamse Loveboot! De Ameland wordt deze avond omgetoverd tot een heus cruiseschip, vol gezelligheid, dat is onze “Loveboot”.

Captain Johnny Stubbing zal samen met zijn zangeressen de avond vullen met de gezelligste klassiekers.

Vervolgens krijgt u een kleine instructie over de reddingsboten en de reddingsvesten, onze purser staat hier graag model voor! Ook ontbreken deze avond de heren Jansen en Jansen niet. Zij zullen aan uw tafel langs komen met een verrassing.

Het wordt een geweldige avond vol met geweldige nummers met onder andere YMCA, Elvis komt langs met een stukje Las Vegas show, de dames zingen heerlijke danceclassics voor u en Docter Disco gooit zijn beste moves eruit en Burn Baby Burn galt uit de speakers… ook vergeten we natuurlijk niet een blokje heerlijke meezingers die uit volle borst meegezongen worden.

Interesse? Bestel dan bovenaan direct tickets of vraag voor een arrangement op maat een offerte aan. Bij vragen kun neem dan gerust contact met ons op.

Tijden

Vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom aan boord van Partyschip De Ameland. Om 20:00 uur gooien wij de trossen los en zetten koes richting de Rotterdamse havens en skyline.
Om 24:00 uur is het einde van een fantastische avond aan boord van De Ameland.

 

Arrangement

De prijs is € 69,50 per persoon. Deze prijs is voor de havencruise, het entertainment en het buffet. Dit is exclusief drankenarrangement vanaf €20,00 p.p. (minimaal 2) en € 8,50 reserveringskosten per boeking.

 

In het arrangement:

  • Ontvangst met cocktail van Bartender Isaac Washington
  • Knabbelgarnituur op tafel
  • Captains buffet
  • Dessert
  • Live entertainment
  • Havencruise

 

Klik hier voor meer informatie over het drankenarrangement.

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek