Sinterklaas en de kapotte tijdmachine

‘Sinterklaas en de kapotte tijdmachine’ is een 60 minuten durende Sinterklaas show is geschikt voor alle medewerkers en hun gezinnen van uw bedrijf of vereniging.

Een spannend verhaal, speciaal voor de show geschreven liedjes, traditionele Sinterklaas hits en heel veel interactie met de kinderen vormen de rode draad in deze show.

In “Sinterklaas en de kapotte tijdmachine” spelen Praatjespiet, professor Klapkater en vanzelfsprekend Sinterklaas de hoofdrol. Uiteraard aangevuld met de nodige Zwarte Pieten.

De show begint met een vrolijk openingslied, gezongen door Praatjespiet. Hierna heet Praatjespiet de kinderen welkom en bereidt ze voor op de komst van Sinterklaas. Op de achtergrond is Professor Klapkater druk, maar vooral verstrooid aan het werk. Er volgt een scène tussen Praatjespiet en Professor Klapkater, waarin de professor uiteindelijk zijn nieuwste uitvinding introduceert:

De Tijdmachine.

De professor vertelt dat de tijdmachine ervoor kan zorgen dat het sneeuwt in de zomer, de zon schijnt in de winter en… dat Sinterklaas op ieder gewenst moment van het jaar in Nederland kan zijn. En zeg nou eerlijk, welk kind wil dat nou niet? Waarom wachten tot 5 december als je in de lente ook al cadeautjes kunt krijgen? Als Praatjespiet om een demonstratie vraagt gaat alles mis. Praatjespiet is het zat en vraagt Professor Klapkater om Sinterklaas onmiddellijk tevoorschijn te laten komen. Na veel rook, flikkerende lampjes en draaiende zwaailichten gaat de tijdmachine open en…..de tijdmachine is leeg. Wat nu?

Inclusief:

– een cadeautje voor de kinderen
– snoepgoed op tafel
– een rondvaart door de Rotterdamse stad
– een unieke Sinterklaasshow

De Sinterklaasvaart is te boeken voor exclusieve shows! Wilt u meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte op via ons contactformulier.