Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Sinterklaas en de kapotte tijdmachine

Sinterklaas en de kapotte tijdmachine

‘Sinterklaas en de kapotte tijdmachine’ is een 60 minuten durende Sinterklaas show is geschikt voor alle medewerkers en hun gezinnen van uw bedrijf of vereniging.

Een spannend verhaal, speciaal voor de show geschreven liedjes, traditionele Sinterklaas hits en heel veel interactie met de kinderen vormen de rode draad in deze show.

In “Sinterklaas en de kapotte tijdmachine” spelen Praatjespiet, professor Klapkater en vanzelfsprekend Sinterklaas de hoofdrol. Uiteraard aangevuld met de nodige Zwarte Pieten.

De show begint met een vrolijk openingslied, gezongen door Praatjespiet. Hierna heet Praatjespiet de kinderen welkom en bereidt ze voor op de komst van Sinterklaas. Op de achtergrond is Professor Klapkater druk, maar vooral verstrooid aan het werk. Er volgt een scène tussen Praatjespiet en Professor Klapkater, waarin de professor uiteindelijk zijn nieuwste uitvinding introduceert:

De Tijdmachine.

De professor vertelt dat de tijdmachine ervoor kan zorgen dat het sneeuwt in de zomer, de zon schijnt in de winter en… dat Sinterklaas op ieder gewenst moment van het jaar in Nederland kan zijn. En zeg nou eerlijk, welk kind wil dat nou niet? Waarom wachten tot 5 december als je in de lente ook al cadeautjes kunt krijgen? Als Praatjespiet om een demonstratie vraagt gaat alles mis. Praatjespiet is het zat en vraagt Professor Klapkater om Sinterklaas onmiddellijk tevoorschijn te laten komen. Na veel rook, flikkerende lampjes en draaiende zwaailichten gaat de tijdmachine open en…..de tijdmachine is leeg. Wat nu?

TIJDEN:

14:00 uur Inschepen
14:30 uur Varen
16:00 uur Einde

PRIJS:

€99,50 p.p exclusief BTW op basis van minimaal 70 personen
€72,00 p.p exclusief BTW op basis van minimaal 100 personen
€49,00 p.p exclusief BTW op basis van minimaal 150 personen
€39,00 p.p exclusief BTW op basis van minimaal 200 personen
€34,00 p.p exclusief BTW op basis van minimaal 250 personen
€29,00 p.p exclusief BTW op basis van minimaal 300 personen

Deze prijs is inclusief:
– een cadeautje voor de kinderen
– snoepgoed op tafel
– een rondvaart door de Rotterdamse stad
– een unieke Sinterklaasshow

Indien u de show exclusief voor uw bedrijf wilt kunt u via de onderstaande knop een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

DATA 2018

24 november

 

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Mooi gastenboek en website succes Youtube Danny van strien www.dannyvanstrien.jimdo.com
Danny van Strien

Nieuws

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Dé  bingo avond aan boord van partyschip De Ameland.  Heerlijk varen door de havens, langs de skyline van Rotterdam, geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor de rondvaart en deze wordt gecombineerd met een leuke Glamour bingoshow! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven aan boord van Partyschip De Ameland.   

Bestel uw kaarten nu hier

  Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal 7 bingo rondes presenteren en zingen waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus uit gaan. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee! Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus.  

Tickets voor de vaart te koop voor: € 29,50 per persoon. Tickets bestellen

 

Data 2016/2017:

Rondvaart avond inclusief: 

  • Ontvangst met een glas prosecco
  • 7 bingoshow rondes met 7 bingoshow kaarten
  • Rondgang met snacks
  • Entertainment van Johnny Valentino
  • Spetterende rondvaart door Rotterdam
  • Luxe te winnen kado's
  • Leuke Standjes met "dames artikelen" in  een aparte zaal op het schip.

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur Vertrek: 20:00 uur Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven, Rotterdam (tegen over de Euromast). Inschepen bij de blauw/gele waternetsteiger naast de Chineseboot.

Bestel uw kaarten nu hier

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Bingoshow valt onder het entertainment.

september 28, 2017 7:00 pm

Alle berichten