Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Partyboot Utrecht boeken

Partyboot Utrecht boeken

Bent u op zoek naar een bijzonder leuke avond uit? Kies voor een bezoek aan onze partyboot Utrecht waarmee u familie, vrienden en collega’s een unieke belevenis geeft en waar u over blijft napraten. Uzelf natuurlijk ook. Theater op het Water biedt u een unieke combinatie van theater, varen en dineren. Allemaal onder een dak!

Over Theater op het Water

Zoals onze naam al zegt zijn wij een varend theatergezelschap. Actief in de wateren van Rotterdam, nabij Utrecht Op onze partyboot spelen wij diverse toneelstukken voor u, compleet met band en passende kostuums en decors. U geniet ondertussen niet alleen van onze show, maar ook van een heerlijk diner dat door onze professionele chef-koks voor u wordt klaargemaakt. Zij weten wat lekker is!

Kiezen voor deze unieke ervaring

Er zijn meerdere redenen waarom gekozen wordt voor één van de cruises die Theater op het Water. Meerdere redenen waarom mensen aan boord stappen van onze partyboten nabij Utrecht, namelijk:

 • Getrainde artiesten die u verrassen
 • Een goede prijs-kwaliteitverhouding en
 • Meerdere dinnershows waar u uit kunt kiezen
 • De algehele ervaring die wij u bieden.

Al met al kiest u voor Theater op het Water, omdat wij u een complete ervaring geven.

Direct online boeken

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die Theater op het Water biedt? Stapt u binnenkort aan boord van onze partyboot nabij Utrecht, namelijk in Rotterdam? Boek direct online, dat doet u gewoon op deze website.

Theaterophetwater

Informatie aanvragen

Bij vragen en/- of opmerkingen vul dan geheel
vrijblijvend het onderstaande formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag (verplicht)

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Heb mijn verjaardag gevierd op 21-04-2018 op de brandaris en het Was echt vanaf het eerste moment al super gezellig en goed geregeld het eten was ook heel lekker dus bij deze wil ik iedereen van party service Nederland en dr berenboot bedanken voor deze fantastische avond love boat voor herhaaling vatbaar en dat gaan we zeker doen
Raymond

Nieuws

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Dé  bingo avond aan boord van partyschip De Ameland.  Heerlijk varen door de havens, langs de skyline van Rotterdam, geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor de rondvaart en deze wordt gecombineerd met een leuke Glamour bingoshow! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven aan boord van Partyschip De Ameland.   

Bestel uw kaarten nu hier

  Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal 7 bingo rondes presenteren en zingen waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus uit gaan. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee! Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus.  

Tickets voor de vaart te koop voor: € 29,50 per persoon. Tickets bestellen

 

Data 2016/2017:

Rondvaart avond inclusief: 

 • Ontvangst met een glas prosecco
 • 7 bingoshow rondes met 7 bingoshow kaarten
 • Rondgang met snacks
 • Entertainment van Johnny Valentino
 • Spetterende rondvaart door Rotterdam
 • Luxe te winnen kado's
 • Leuke Standjes met "dames artikelen" in  een aparte zaal op het schip.

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur Vertrek: 20:00 uur Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven, Rotterdam (tegen over de Euromast). Inschepen bij de blauw/gele waternetsteiger naast de Chineseboot.

Bestel uw kaarten nu hier

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Bingoshow valt onder het entertainment.

september 28, 2017 7:00 pm

Alle berichten