Partyboot Utrecht boeken

Partyboot Utrecht boeken

Bent u op zoek naar een bijzonder leuke avond uit? Kies voor een bezoek aan onze partyboot Utrecht waarmee u familie, vrienden en collega’s een unieke belevenis geeft en waar u over blijft napraten. Uzelf natuurlijk ook. Theater op het Water biedt u een unieke combinatie van theater, varen en dineren. Allemaal onder een dak!

Over Theater op het Water

Zoals onze naam al zegt zijn wij een varend theatergezelschap. Actief in de wateren van Rotterdam, nabij Utrecht Op onze partyboot spelen wij diverse toneelstukken voor u, compleet met band en passende kostuums en decors. U geniet ondertussen niet alleen van onze show, maar ook van een heerlijk diner dat door onze professionele chef-koks voor u wordt klaargemaakt. Zij weten wat lekker is!

Kiezen voor deze unieke ervaring

Er zijn meerdere redenen waarom gekozen wordt voor één van de cruises die Theater op het Water. Meerdere redenen waarom mensen aan boord stappen van onze partyboten nabij Utrecht, namelijk:

  • Getrainde artiesten die u verrassen
  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding en
  • Meerdere dinnershows waar u uit kunt kiezen
  • De algehele ervaring die wij u bieden.

Al met al kiest u voor Theater op het Water, omdat wij u een complete ervaring geven.

Direct online boeken

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die Theater op het Water biedt? Stapt u binnenkort aan boord van onze partyboot nabij Utrecht, namelijk in Rotterdam? Boek direct online, dat doet u gewoon op deze website.