METZ NYE

Al 8 jaar een geweldig oudejaarsfeest op de wateren van Rotterdam!
b
Succes verzekerd!
€59,50 - €69,50
Parkhaven, Rotterdam

Het allerleukste nieuwsjaarsfeest in Rotterdam vind je bij Partyschip De Ameland. Georganiseerd door METZ, the real house event! Stap aan boord, feest, lach, dans en proost op het nieuwe jaar!

METZ NYE keert wederom terug

Na het succes van de voorgaande jaren kiest METZ voor de achtste achtereenvolgende keer voor Mps. De Ameland met als uitvalsbasis de Parkhaven in Rotterdam. Net zoals voorheen is er een geweldige line up die verder op in het jaar heen bekend gemaakt wordt. Mis dit geweldige feest niet!

Samen met het fantastische publiek, een heerlijke line-up, een mooi schip en een bezoek aan het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug dat u vanaf de Maas kunt meebeleven, wordt dit met afstand het gaafste Oud & Nieuw event van 2020/2021! Dit jaar wordt de NYE Cruise nóg intiemer en exclusiever! Dit resulteert in het feit dat er maar een zeer beperkt aantal kaarten verkrijgbaar zijn. Alle voorgaande jaren was de Metz NYE Cruise ruim voor het event compleet uitverkocht.

Het nationale vuurwerk van Rotterdam

Voor de achtste (!) achtereenvolgende keer vieren we Oud & Nieuw met een NYE Cruise. Iedereen die hier bij is geweest, weet hoe legendarische deze nachten zijn. Om het ‘twaalf uur’ moment nog specialer te maken dan het al is, zal het schip om 00.00 uur aanmeren in nabijheid van de Erasmusbrug om iedereen te laten genieten van het Nationale Vuurwerk van Rotterdam. Een beter uitzicht op één van de mooiste vuurwerkshows ter wereld bestaat niet! 

Meer informatie op metzevents.nl 

Zelf vuurwerk

meenemen aan boord 

is niet toegestaan.

}
Inschepen 19:30
Varen 20.00
}
Einde 23:30

Prijzen & beschikbaarheid

 

Data

Bekijk onze vaaragenda voor actuele data

Tickets
Regulier ticket €59,50 p.p.

METZ NYE
Schitterende havenrondvaart

Toostbubbels € 10,00 p.p.
Consumpties en snacks aan boord verkrijgbaar