Historie

“Het ontstaan”

Vanuit de inspiratie en zoeken naar een aanvulling op het uitgaan in Rotterdam kwam Johan van der Linde op een unieke combinatie van horeca, entertainment en varen; de dinner theatershow. Dit concept is verder uitgewerkt en verfijnd en in oktober 2006 werd de eerste show gelanceerd.

Of de combinatie van dineren met theater, animatie en varen in Rotterdam dan wel in Nederland zou aanslaan bleef de grote vraag. Met het schip, voeren we de show op, waar er maar één mogelijkheid is om af te meren. Het antwoord blijkt na het begin in 2006 een volmondig “ja” te zijn.

Sinds de start in 2006 mogen we jaarlijks een kleine 8000 gasten verwelkomen tijdens onze dinnershows alleen al via de geplande agenda data’s. Zoals u zult lezen in het gastenboek naar volle tevredenheid. Ook u verwelkomen wij graag aan boord van Partyschip De Ameland. Wij garanderen u een geweldige avond uit!

Met onze ervaring sedert 1983 in de Horeca, Catering en Entertainment kunnen wij garant staan voor kwaliteit en vakmanschap. Theaterophetwater is een onderdeel van Partyservice Nederland:

Onze overige producten/diensten: