Bestel Hier Uw Kaarten Of Bel 0900-2353337

Historie

“Het ontstaan”

Vanuit de inspiratie en zoeken naar een aanvulling op het uitgaan in Rotterdam kwam Johan van der Linde op een unieke combinatie van horeca, entertainment en varen; de dinner theatershow. Dit concept is verder uitgewerkt en verfijnd en in oktober 2006 werd de eerste show gelanceerd.

Of de combinatie van dineren met theater, animatie en varen in Rotterdam dan wel in Nederland zou aanslaan bleef de grote vraag. Met het schip, voeren we de show op, waar er maar één mogelijkheid is om af te meren. Het antwoord blijkt na het begin in 2006 een volmondig “ja” te zijn.

Sinds de start in 2006 mogen we jaarlijks een kleine 8000 gasten verwelkomen tijdens onze dinnershows alleen al via de geplande agenda data’s. Zoals u zult lezen in het gastenboek naar volle tevredenheid. Ook u verwelkomen wij graag aan boord van Partyschip De Ameland. Wij garanderen u een geweldige avond uit!

Met onze ervaring sedert 1983 in de Horeca, Catering en Entertainment kunnen wij garant staan voor kwaliteit en vakmanschap. Theaterophetwater is een onderdeel van Partyservice Nederland:

Onze overige producten/diensten:

Inschrijven Nieuwsbrief

Gastenboek

Mooi gastenboek en website succes Youtube Danny van strien www.dannyvanstrien.jimdo.com
Danny van Strien

Nieuws

Op zoek naar het leukste personeelsfeest van Rotterdam? De dinnershows aan boord van partyschip De Ameland zijn de ideale avond om een feestje te bouwen met uw collega's, vrienden of familie. De avond vol entertainment, heerlijk gerechten en een prachtige rondvaart door de havens van Rotterdam bied een geheel verzorgde avond uit. De avond wordt tot in de puntjes verzorgd door ons personeel, de koks en de entertainment groepen.  

april 23, 2015 8:34 am

Dé  bingo avond aan boord van partyschip De Ameland.  Heerlijk varen door de havens, langs de skyline van Rotterdam, geweldig entertainment en natuurlijk onze Glamour bingoshow. U betaalt voor de rondvaart en deze wordt gecombineerd met een leuke Glamour bingoshow! Kom deze ultieme avond uit met je vriendinnen beleven aan boord van Partyschip De Ameland.   

Bestel uw kaarten nu hier

  Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow aan elkaar gepresenteerd en gezongen. Johnny zal 7 bingo rondes presenteren en zingen waar u diverse leuke en originele prijzen kunt verdienen zoals wellness arrangementen, diners, luxe wijnpakketten en nog veel meer! Per ronde zullen er 3 cadeaus uit gaan. In de pauzes zal Johnny zijn beste hits aan jullie zingen. Natuurlijk mag er dan ook gedanst worden. Onze knappe gespierde mannen dansen graag met u mee! Op de avond zelf kunt u drankjes en snacks bestellen bij de barren. Ook kunt u nog extra bingoshow kaarten bijbestellen om zo meer kans te maken op de cadeaus.  

Tickets voor de vaart te koop voor: € 29,50 per persoon. Tickets bestellen

 

Data 2016/2017:

Rondvaart avond inclusief: 

  • Ontvangst met een glas prosecco
  • 7 bingoshow rondes met 7 bingoshow kaarten
  • Rondgang met snacks
  • Entertainment van Johnny Valentino
  • Spetterende rondvaart door Rotterdam
  • Luxe te winnen kado's
  • Leuke Standjes met "dames artikelen" in  een aparte zaal op het schip.

Tijden:

Deuren open: 19:00 uur Vertrek: 20:00 uur Einde: 23:00 uur

Adres: 

Parkhaven, Rotterdam (tegen over de Euromast). Inschepen bij de blauw/gele waternetsteiger naast de Chineseboot.

Bestel uw kaarten nu hier

U boekt en betaald voor de Rondvaart. De Bingoshow valt onder het entertainment.

september 28, 2017 7:00 pm

Alle berichten